Νίκες για τις κορασίδες και το Ανδρικό και του Πελασγού

0
183

Το Σαββάτο 12/12/2015 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης συνεχίστηκε το πρωτάθλημα των κορασίδων μεταξύ των ομάδων της Άμμιλας Τρίπολης και του Πελασγού Μεγαλόπολης .

Νικήτριες αναδείχθηκαν οι αθλήτριες της πόλης μας με τελικό σκορ 81-28. Παίζοντας από την αρχή σοβαρά και αναδεικνύοντας το ταλέντο τους έφτασαν σε αυτή την ευρεία νίκη βάζοντας ακόμη ένα λιθαράκι στον στόχο τους .

Τα δεκάλεπτα του αγώνα :13-26/07-25/08-15/00-17.
Με την ομάδα του «Πελασγού» αγωνίστηκαν : Μπούρα Σ.-Χρανιώτη Π.-Παναγιώτου Ε.-Αριδά Γ.-Αγγελοπούλου Κ.-Δημάδη Ε.-Παπαγγελή Μ.-Τσιντώνη Α.-Σεφέρου Ε.-Σταβαράκη Δ.-Τζιούβελη Α.-Καντέλη Ε.

Την Κυριακή 13/12/2015 ξεκίνησε και το πρωτάθλημα Β κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που συμμετέχουν οι ομάδες της πόλης μας «ΠΟΛΥΒΙΟΣ» και «ΠΕΛΑΣΓΟΣ». Η ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ αγωνίστηκε στο κλειστό της Καλαμάτας με αντίπαλο την ομάδα της ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗΣ . Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι για τους αθλητές του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» στην κατηγορία μιας και φέτος ανέβηκε σε αυτή.

Παίζοντας από την αρχή με μυαλό και πάθος κατάφερε να πάρει την πρωτοπορία στο σκορ να την κρατήσει μέχρι το τέλος και να πάρει το πρώτο ροζ φύλο για την κατηγορία με τελικό σκορ 40-54 . Με πρώτο σκόρερ τον δεκαπεντάχρονο Αριδά αλλά και τους παλιούς Στράγγα και Φραγκόγιαννη καθώς και την αγωνιστικότητα όλων των παικτών που αγωνίστηκαν ,έφτασαν σε μια νίκη απέναντι σε μια αρκετά δυνατή και φιλόδοξη ομάδα.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα :14-21/13-13/8-9/5-11.

Με τον ΠΕΛΑΣΓΟ αγωνίστηκαν : Μπουζαλάς Α.-Χρανιώτης Γ.-Τόμπρος Δ.-Αριδάς Χ.-Στράγγας Γ.-Φραγκόγιαννης Ε.-Κρόκος Γ.-Ζύρουγας Κ.-ΤσούτσουραςΠ.-Μανίκας Δ.-Ταμπακόπουλος Φ.-Κουρέτας Κ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here