Νίκες για τις γυναίκες και τους άνδρες του Πελασγού

0
184

Από το κλειστό του Βλαχειώτη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η νεανική ομάδα του «Πελασγού» για το πρωτάθλημα των γυναικών .Εκεί λοιπόν το Σάββατο 5/3/2016 παίζοντας με την τοπική ομάδα των Κροκεών ,κέρδισε άνετα με 65-14, δείχνοντας ότι και στο πρωτάθλημα των γυναικών μπορεί να σταθεί και να διεκδικήσει θέση στην πρώτη τριάδα.

Παίζοντας από την αρχή πιεστική άμυνα και με σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο 0-11 ,έκλεισε το ημίχρονο με 4-36 τελειώνοντας ουσιαστικά εκεί το παιχνίδι .Τα επόμενα δεκάλεπτα αποτέλεσαν τυπική διαδικασία με επί μέρους σκορ 2-15 και 8-14 .

Με τον «Πελασγό» αγωνίστηκαν οι αθλήτριες : Τσιντώνη -Καντέλη-Σεφέρου-Δημάδη-Παναγιώτου-Μπούρα-Χρανιώτη-Αριδά-Παπαγγελή-Τζανετοπούλου-Σραβαράκη- Μιχολιά.

Για το ανδρικό πρωτάθλημα την Κυριακή στο κλειστό της παραλίας στην Καλαμάτα οι παίκτες του «Πελασγού» έκαναν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης .Απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Πήγασου Μάνης μπήκαν μουδιασμένοι και βρέθηκαν στο δεκάλεπτο πίσω στο σκορ με 15-9.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο παίζοντας καλή άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση , με ένα επί μέρους σκορ 6-20 ,ανέτρεψαν το παιχνίδι και έγιναν οι κυρίαρχοι του αγώνα διατηρώντας μέχρι τέλους την πρωτοπορία με σχετική άνεση .

Όλοι οι αθλητές έπαιξαν καλά αλλά ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους Τσούτσουρα –Παναγιωτόπουλο –Ζύγουρα, τον μικρό Κερκεμέζο και τον πάντα έφηβο Φραγκόγιαννη .Τα δεκάλεπτα:15-9 / 6-20 / 14-14 / 9-17 .
Για τον Πελασγό αγωνίστηκαν οι : Στράγγας-Τόμπρος-Αριδάς-Μπουζαλάς-Κουρέτας-Κρόκος-Ζύγουρας- Φραγκόγιαννης-Παναγιωτόπουλος-Κερκεμέζος-Τσούτσουρας-Χρυσοσπάθης.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here