Νίκας: Ο λιγνίτης στη Μεγαλόπολη έχει «κλείσει» οριστικά – έχουν απομονωθεί οι φωνές που έλεγαν να παραμείνουν οι μονάδες σε λειτουργία

1
465

Το θέμα της απολιγνιτοποίησης έθεσε ο κ. Θανάσης Πετράκος της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» τη Δευτέρα 5 Απριλίου κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου.

Ο κ. Πετράκος επεσήμανε ότι πρέπει για πολλούς λόγους, τους οποίους απαρίθμησε, να μην προχωρήσει η βίαιη απολιγνιτοποίηση της Μεγαλόπολης.

Ο κ. Νίκας απάντησε ότι για την περιφερειακή αρχή «το θέμα της χρήσης λιγνίτη στη Μεγαλόπολη έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα, τελειώσαμε με αυτά».

Πάμε μπροστά, είπε ο κ. Νίκας, και υποστήριξε ότι έχουν απομονωθεί οι φωνές που έλεγαν να παραμείνουν οι μονάδες σε λειτουργία.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το ακούσατε εργαζόμενοι της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη? Θα το γράψω με κεφαλαία να το εμπεδώσετε: ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ Ο ΝΙΚΑΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ !!!
    ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ !!! ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here