ΑρχικήΑΡΘΡΑΝίκας: Μην περιμένουν στην Τρίπολη και στην Κόρινθο σύντομα φυσικό αέριο

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Νίκας: Μην περιμένουν στην Τρίπολη και στην Κόρινθο σύντομα φυσικό αέριο

Αποστάσεις κρατάει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από την διαδικασία με την EDIL για την έλευση του φυσικού αερίου

Όπως φαίνεται, ο περιφερειάρχης Πελοποννήοσυ Παναγιώτης Νίκας είναι «προσγειωμένος» σε ό,τι αφορά το φυσικό αέριο και την έλευσή του στην Τρίπολη και στην Κόρινθο και θέλει να «προσγειώσει» δημάρχους και πολίτες ως προς τις προσδοκίες τους.

Κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, απαντώντας σε ερώτηση της περιφερειακής συμβούλου της Νέας Πελοποννήσου Ντίνας Νικολάκου σχετικά με την Edil, την ιδιωτική εταιρία που θα αναλάβει το φυσικό αέριο, είπε ότι και ο ίδιος βλέπει πολλά παράξενα σχετικά με το φυσικό αέριο και υπογράμμισε:

«Ο κ. Θωμάς είπε ότι το κράτος θα δώσει ένα πρόγραμμα για την περιφέρειά μας. Θεωρώ ότι αυτά που λέει ο κ. Θωμάς είναι τα σωστά, εμείς πέρα από την προσφυγή στη ΡΑΕ ζητούμε επισήμως από τη ΡΑΕ τον φάκελο του ιδιώτη στον οποίον ανατέθηκε, με ερωτηματικό ή χωρίς, η έλευση του φυσικού αερίου στην Τρίπολη και στην Κόρινθο».

Με στενοχωρεί που οι πολίτες σε Τρίπολη και Κόρινθο νομίζουν ότι σύντομα το φυσικό αέριο θα είναι στις κουζίνες τους.

«Και σε πέντε χρόνια ουτε το 40% των σπιτιών δεν θα έχουν φυσικό αέριο, καθώς αυτό δεν θα είναι υγροποιημένο. Ο κόσμος πρέπει να μάθει τι τον περιμένει. Ως χώρος είμαστε υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αλλά θέλουμε ένα ισχυρό κράτος που να προστατεύει. Άκουσα δήμαρχο που είπε ”εγώ σας έφερα το φυσικό αέριο”. Ως περιφερειακή αρχή θα βοηθήσουμε ώστε το φυσικό αέριο να απλωθεί στις πόλεις μας. Τα 20 εκατ. ευρώ είναι για τα δίκτυα και είναι για τη ΔΕΔΑ».

από το ArcadiaPortal.gr

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img

Από τη Μπερτσιά έως τη Λυκόσουρα: Τα τρία έργα που ξεκινούν στην Αρκαδία (video)

Τρεις σημαντικές συμβάσεις για έργα που αφορούν την ενίσχυση των υποδομών και της οδικής...

Σύλληψη στη Μεγαλόπολη – 56χρονος είχε καταδικαστεί για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Χθες το πρωί, αστυνομικοί της Μεγαλόπολης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 56χρονου, ο οποίος αναζητούνταν...

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Κοτύλιο

Δείτε τις αφίσες με τις εκδηλώσεις στο Κοτύλιο Μεγαλόπολης

Στήριξη στους νέους της Μεγαλόπολης – Συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός σε νέους έως 29 ετών

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Αναπτυξιακή Αρκαδία υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση προγράμματος...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img