ΑρχικήΑΡΘΡΑΝέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου - 5 Αρκάδες αναδείχθηκαν...

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου – 5 Αρκάδες αναδείχθηκαν στις αρχαιρεσίες

Πέντε Αρκάδες δημοσιογράφοι αναδείχθηκαν στα όργανα της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, στις αρχαιρεσίες που έγιναν το Σαββάτου 19 Μαρτίου. Πρόκειται για τους: Παπούλια Γεώργιο πρόεδρο, Τράκα Ελένη γραμματέα, Κουλουρά Γιώργο έφορο, Γαλανιάδη Ευανθία ελεγκτική επιτροπή και εκπρόσωπο στην ομοσπονδία και τέλος την Αμπατζή Χρυσοβαλαντία στην Ελεγκτική Επιτροπή.

Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

“Με συμμετοχή που έφτασε το 60% των μελών (με δια ζώσης παρουσία και μέσω τηλεδιάσκεψης) πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Μαρτίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, στην Αθήνα.

Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον δημοσιογραφικό κλάδο η Ε.Σ.Ε.Τ. με την δυναμική συμμετοχή των μελών της διεκδικεί ίση μεταχείριση και δικαίωμα στην εργασία των μελών της δημοσιογράφων, ενώ με την αποδοχή, αναγνώριση και συνεργασία φορέων, οργανισμών και συλλόγων διαμορφώνει ένα πλαίσιο δράσης με θετικό αποτύπωμα για τον δημοσιογραφικό χώρο και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους στα περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης.

Το καταστατικό της ΕΣΕΤ με την τελευταία τροποποίηση πρωτοπορεί και εισάγει διαδικασίες στην εκλογή των οργάνων διοίκησης και ελέγχου, οι οποίες  κατοχυρώνουν την ενότητα, στην συλλογική δράση και αποτρέπουν διασπαστικές αντιπαραθέσεις και την συγκρότηση ομάδων εξουσίας που εργαλειοποιούν προς όφελός τους την συνδικαλιστική και επαγγελματική δράση.

Μετά την υποδειγματική διαδικασία της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης εκλέχτηκαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη τα οποία συγκροτούν τα όργανα διοίκησης και ελέγχου της ΕΣΕΤ, ενώ εκλέχτηκαν και αντιπρόσωποι για το Δευτεροβάθμιο Όργανο.

Τα εκλεγμένα μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο, σε συνεδρίαση που ακολούθησε μετά την Γενική Συνέλευση, με ομόφωνες ψηφοφορίες συγκρότησαν το νέο Δ.Σ. με 3ετή θητεία”

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΤ

Πρόεδρος: Παπούλιας Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Σιδηροπούλου Σοφία

Γραμματέας: Τράκα Ελένη

Ταμίας: Δούλαλα Τάνια

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Κουλουράς Γεώργιος

Μέλη: Κουκουλιάτας Γεώργιος, Τσιμόπουλος Κωνσταντίνος

Αναπληρωματικά μέλη:

Καρβουνιάρης Παναγιώτης, Βαλίλα Έφη, Αμιτζόγλου Λύσανδρος και Ντελκή Κυπαρισσία

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν (κατά σειρά ψήφων) οι: Βαλσαμοπούλου Μαρία, Γαλανιάδη Ευανθία , Αμπατζή Χρυσοβαλαντία, Μούτσιος Βασίλειος και Προύφας Ηλίας

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν (κατά σειρά ψήλων) οι: Ράπτη Σταματία, Κλαυδιανός Διονύσιος, Κατσιάπης Ανδρέας, Ζησίου Αθηνά και Καρβουνιάρης Ιωάννης

Στα παραπάνω Όργανα Ελέγχου σύντομα θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες συνεδριάσεις για την συγκρότησή τους και την κατανομή των αξιωμάτων.

Τέλος από τους 11 υποψήφιους/ες αντιπροσώπους για το Δευτεροβάθμιο Όργανο οι επτά που εκλέχθηκαν είναι οι: Κουκουλιάτας Γεώργιος, Παπούλιας Γεώργιος, Τσιμόπουλος Κωνσταντίνος, Ναστούλης Γεώργιος, Μιχωλού Εύη, Βουδούρης Νικόλαος και Γαλανιάδη Ευανθία.

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ