Νέος πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Σταύρος Κουκάκης

0
423

Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον Σταύρο Κουκάκη να αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο της Ένωσης Καλαθοσφαιρκών Σωματείων Πελοποννήσου.

Ο Αρκάς δημοσιογράφος-συγγραφέας όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τοις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης διαδέχεται τον Γιάννη Κουτραφούρη και αναλαμβάνει την προεδρική σκυτάλη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στα γραφεία της ένωσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και εκτός της αλλαγής στην προεδρία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το μπάσκετ της περιοχής μας.

Ο Γιάννης Κουτραφούρης με πολυετή προσφορά στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ και στα διοικητικά δρώμενα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έγραψε την δική του ιστορία από την θέση του προέδρου.

Από την πλευρά του ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης και αυτός έχει μεγάλη θητεία από τα διοικητικά πόστα της ένωσης και πλέον από την θέση του προέδρου θα επιχειρήσει να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του Γιάννη Κουτραφούρη.

Η είδηση της ανάληψης της προεδρίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από τον Σταύρο Κουκάκη σηματοδοτεί μια νέα αρχή στον χώρο του μπάσκετ της Πελοποννήσου.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here