Νέος Περιφερειάρχης ο Παναγιώτης Νίκας – Δηλώσεις του νικητή και του Πέτρου Τατούλη

0
809

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο τέως δήμαρχος Καλαμάτας και νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας από την Καλαμάτα το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου, λίγο μετά την ανάδειξή του στον περιφερειακό θώκο. Ο κ. Νίκας ανέφερε:

«Για όλους εμάς σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά, μια σπουδαία βραδιά, για την Καλαμάτα, για τη Μεσσηνία, για την Κορινθία, την Αρκαδία, τη Λακωνία, ολόκληρη την Πελοπόννησο. Θα υπάρξει καινούριο ένα ξεκίνημα».

Μετά τη μονομαχία στήθος με στήθος που έδειξε τελικό νικητή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τον Παναγιώτη Νίκα, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης έκανε δηλώσεις από το εκλογικό του κέντρο στην Τρίπολη:

«Στις εκλογές οι πολίτες αποφάσισαν. Η Νέα Πελοπόννησος πειθαρχημένη στην υπεράσπιση των θεσμών αποδέχεται το αποτέλεσμα. Όμως, είμαστε εδώ όλοι μαζί για να τονίσουμε ότι η ”Νέα Πελοπόννησος” που χάραξε έναν πρωτοπόρο δρόμο είναι παρούσα και θα είναι παρούσα για να υπερασπιστεί όσα πέτυχε με τους πολίτες, απέναντι σε οποιαδήποτε αντίληψη λαϊκισμού, χειραγώγηση της αυτοδιοίκησης και του περιφερειακού θεσμού».

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here