ΑρχικήΑΡΘΡΑΝέα Συλλόγου Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης ο ¨Άγιος Γεώργιος¨

Νέα Συλλόγου Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης ο ¨Άγιος Γεώργιος¨

Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 ο Σύλλογός μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Αρκετοί συγχωριανοί, φίλοι αλλά και παιδιά έδωσαν το παρόν στην αίθουσα του Πνευματικού μας Κέντρου. Κοντά μας και ο Ιερέας του χωριού μας π.Χρήστος Αθανασόπουλος καθώς και ο τοπικός εκπρόσωπος της κοινότητας Κώστας Σαραντόπουλος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβ. Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ.Ιερεμίας, ο οποίος ευλόγησε την πίτα μας, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ.Διονύσιος Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ.Βασίλειος Χίνης. Ο Σεβασμιότατος μεταξύ άλλων εξήγησε στα παιδιά την πραγματική σημασία της εορτής του Αγίου Βασιλείου καθώς και έκανε συνοπτική ιστόρηση του βίου του.

Εκπαιδευτικό και διδακτικό ήταν το μήνυμα και του δημάρχου ο οποίος έλαβε στην συνέχεια τον λόγο. Ο κ. Ηρακλής Μπέζος έκλεισε τους χαιρετισμούς της ημέρας με τον δικό του γλαφυρό τρόπο συνοδεύοντας το λόγο του με ένα όμορφο τραγούδι. Τα παιδιά είπαν τα κάλαντα καθώς και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια συλλέγοντας χρήματα για την καθιερωμένη παιδική γιορτή του καλοκαιριού. Έτσι όλοι μαζί, με την παρέα γλυκόπιοτου κρασιού και γευστικών μεζέδων που προσέφερε ο Σύλλογός μας ανταλλάξαμε ευχές για την νέα χρονιά. Έντονη εξάλλου ήταν και η παρουσία του Αη Βασίλη ο οποίος πλήρως ενδεδημένος με τη στολή του μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά προσδίδοντας εορταστική ατμόσφαιρα στην εκδήλωση. Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα φυλαχτό-κόσμημα του 2016 έπεσε στον έφορο του Συλλόγου μας Άρ. Καλογερόπουλο.

Ευχαριστίες : Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή. Ιδιαιτέρως τον Σεβ. Μητροπολίτη μας καθώς και τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Μεγαλόπολης. Επίσης, ευχαριστούμε τη Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ. Μαρία Φωτοπούλου η οποία παρασκεύασε και πρόσφερε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, τον Βασίλη Αθανασόπουλο ο οποίος προσέφερε το κρασί της εκδήλωσης, την Τασία Πανταζή για την υπέροχη κολοκυθόπιτά της, καθώς και τον έφορο του Δ.Σ. Άρ. Καλογερόπουλο ο οποίος ενδύθηκε τη στολή του Αγίου Βασίλη, προσφέροντας χαρά και δώρα στους μικρούς μας φίλους.

Κλείνοντας να καλωσορίσουμε δύο νέα μέλη στο Σύλλογό μας, την κ. Ευδοκία Φωτοπούλου καθώς και τον γιό της Νεκτάριο Δ. Φωτόπουλο.

Ευχόμαστε στους συμπατριώτες μας, μέλη του Συλλόγου, φίλους και αναγνώστες της εφημερίδας μας Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

anthoxori (1) anthoxori (2)

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια