Νέα Συλλόγου Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης «Ο Άγιος Γεώργιος»

0
149

Το Σάββατο 08 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, μουσική βραδιά με δημοτικά και λαϊκά τραγούδια. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με στόχο την οικονομική ενίσχυση του έργου της Εκκλησίας μας, που αφορά στον εξοπλισμό του νέου Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου και είχε ως βάση της για το σκοπό αυτό την ιδέα του συμπατριώτη μας Παναγιώτη Μαλτέζου. Περιελάμβανε πλήρες μενού και ποτά για όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ όλη η εστίαση και η μουσική αποτέλεσαν δωρεάν προσφορές συμπατριωτών και φίλων. Ο κόσμος διασκέδασε, χόρεψε και έμεινε ευχαριστημένος από αυτή την εκδήλωση, το αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε ικανοποιητικό για το σκοπό που διοργανώθηκε.

Ευχαριστούμε θερμά για τις προσφορές τους, τους : Παναγιώτη και Δήμητρα Μαλτέζου, Βασίλη Αθανασόπουλο, Γιώργο Δημητρόπουλο, Δημήτρη Σεφέρο, Μαρία Φωτοπούλου, όσους επιθυμούν την ανωνυμία τους, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Επίσης ενημερώνουμε ότι η εκδρομή που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας για το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη με προορισμό τα χωριά του Πάρνωνα, Κοσμά, Λεωνίδιο, Πλάκα Λεωνιδίου και Ι. Μ. Έλωνας, αναβλήθηκε για το επόμενο Σάββατο 6 Οκτώβρη λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το τριήμερο αυτό τη χώρα μας και ιδιαιτέρως την Πελοπόννησο.

Παγιώτας Παναγιώτης (Μπινιώρη)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here