Νέα Συλλόγου Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης “Ο Άγιος Γεώργιος”

0
229

Στις 16 Μαρτίου 2017 απεβίωσε ο συγχωριανός μας Γεώργιος Χάγιος.Η εξώδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου στον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ανθούσας Αττικής, ενώ η ταφή του στο κοιμητήριο Πεντέλης.

Την 25η Μαρτίου κατά τον επίσημο εορτασμό της Επετείου της Ελληνικής Επαναστάσεως , παιδιά από το χωριό μας έλαβαν μέρος τόσο στην παρέλαση, όσο και στους παραδοσιακούς χορούς που πραγματοποιήθηκαν μετά το πέρας αυτής.Πρόκειται για τον Σαραντόπουλο Γιάννη , την Πετροπούλου Έφη καθώς και τους μικρούς  Σαραντόπουλο Βασίλη, και Πετρόπουλο Αριστείδη που με την παρουσία τους τίμησαν όπως αρμόζει τη χώρα μας, τη μεγάλη αυτή ημέρα, καθώς και το χωριό μας.

Ευελπιστούμε και εφέτος , Θεού Θέλοντος καθώς και π. Χρήστου επιτρέποντος, να πραγματοποιήσουμε  την περιφορά του Επιταφίου καθώς και την Ακολουθία της Αναστάσεως του Κυρίου, στο χωριό μας.Ο Σύλλογος  θα προσφέρει το Μ. Σάββατο μετά τη Θ. Λειτουργία τσίπουρο, κόκκινα αυγά και κουλουράκια, προκειμένου όλοι μαζί να ευχηθούμε Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά.

Από το Σύλλογο ανακοινώνεται πώς τη Μ. Παρασκευή 14. 04.2017 και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί  η ετήσια  Γενική Συνέλευση καθώς και Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Συλλόγου μας για την τριετία 2017-2020.Παρακαλούνται  τα μέλη αλλά και όποιοι συμπατριώτες ή φίλοι του Συλλόγου επιθυμούν να προσέλθουν στη Γ.Σ.εκφράζοντας  τις σκέψεις τους  ή και τις ιδέες τους για ότι τους απασχολεί, σε μια προσπάθεια να αποβεί ο φορέας μας  χρησιμότερος και πιό αποτελεσματικός για όλους μας.

Ευχόμαστε Χρόνια πολλά,καλή Ανάσταση και καλή Λαμπρή σε όλους.

 

   

 

                                                                                         Παγιώτας Παναγιώτης  (Μπινιώρη)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here