Νέα από τον Σύλλογο Ακοβιτών "Ο Άγιος Γεώργιος" – Ιανουάριος 2014

0
209

Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε ότι στις εκδόσεις του συλλόγου προστέθηκαν αλλά δύο έργα που αφορούν την ιστορία και τα έθιμα του Ακόβου και της Πελοποννήσου γενικότερα. Πρόκειται για δύο ιστορικά έργα του Ακοβίτη δάσκαλου Παναγιώτη Μεταξά με τίτλο “Η ιστορία του Ακόβου” και “Ο Ιμπραήμ Πασάς Δυνάστης στο Μοριά και ο Θ. Κολοκοτρώνης Αρχιστράτηγος”.

Τα πραγματικά αντίτυπα είναι πλέον δυσεύρετα αφού έχουν περάσει 40 και πλέον χρόνια από την δημοσίευση τους. Όμως με επιμονή και κόπο καταφέραμε να τα ανακαλύψουμε και να τα προσφέρουμε πλέον δωρεάν σε ψηφιακή μορφή στο http://akovos.gr .

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες
Έχουμε την χαρά να προσκαλέσουμε τα Μέλη και τους Φίλους μας στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Ακοβιτών Αθήνας-Πειραιά «Ο Άγιος Γεώργιος», που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2014, στην αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης στην οδό Πειραιώς 1 (εντός της στοάς) στην Αθήνα.
Η ώρα προσέλευσης είναι 11.00 π.μ. και η κοπή τις πίτας θα γίνει ακριβώς στις 11.30 π.μ.. Θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς, ενημέρωση για θέματα που απασχολούν τόσο τον Σύλλογο όσο και το χωριό, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί ο σχεδιασμός των δραστηριοτήτων μας για το νέο έτος.
Ο Σύλλογος χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας και σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την πρώτη επίσημη εκδήλωσή του για το νέο έτος.

Με τις θερμότερες ευχές για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2014.
Το Δ.Σ του ΣυλλόγουΑκοβιτών Αθήνας Πειραιά «Ο Άγιος Γεώργιος»
ο Πρόεδρος Χριστόπουλος Δημήτριος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here