Νέα έργα από την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας σε όλο τον Νομό

0
153

Μία σειρά νέων έργων θα ξεκινήσει να υλοποιείται το αμέσως προσεχές διάστημα από την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, σε όλες τις περιοχές του Νομού, βάσει του σχεδιασμού που έχει καταρτιστεί από την διοίκησή της σε συνεργασία με τις υπηρεσίες.
Το ποσό των έργων που θα υλοποιηθούν ανέρχεται στο ύψος των 3.650.000,00 ευρώ και προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Έργα όμως θα υλοποιηθούν και από εκπτώσεις που κατάφερε και εξασφάλισε η Π.Ε Αρκαδίας από άλλα έργα που ήδη εκτελούνται. Επίσης θα εκτελεστούν έργα και από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο (Λιγνιτόσημο), ύψους 1.905,000,00€
Για τα έργα έχουν ήδη εκπονηθεί μελέτες και η δημοπράτησή τους θα ξεκινήσει σταδιακά τις επόμενες μέρες και ανά εβδομάδα θα παραχωρούνται προς εκτέλεση οδικά και άλλα έργα στο Νομό, αφού έχουν πάρει και την έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Όλα αυτά οφείλονται στις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση της Περιφέρειας και της Π.Ε Αρκαδίας για την διεκδίκηση πόρων από διάφορες χρηματοδοτικές πηγές σε μία κρίσιμη εποχή από οικονομικής πλευράς. Προσπάθεια που θα συνεχιστεί πάντα προς όφελος των κατοίκων της Αρκαδίας, για να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν σε δρόμους και υποδομές.
Μοναδικός στόχος της ΠΕ Αρκαδίας και του Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελου Γιαννακούρα είναι η δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα βοηθήσουν στην ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου, που τόσο πολύ αγαπάμε και στον οποίο ζούμε, και θα συμβάλλουν στην έξοδο από την κρίση.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here