Μπούρας: Το αίσχος γίνεται αισχρότερο από την παράταξη Παπαδόπουλου

0
166

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θα περιμένουμε την απόφαση

Για μετεκλογικό θρίλερ στη Μεγαλόπολη έκανε λόγο ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας σε συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουλίου στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ο κ. Μπούρας αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει στη Μεγαλόπολη μετά τις εκλογές με τα ψηφοδέλτια. Μετά την επανακαταμέτρηση που ζήτησε η παράταξή του, τόνισε, ότι βρέθηκαν στοιχεία σε αρκετά διαμερίσματα του Δήμου όπου σύμφωνα με τους νομικούς του δεν είναι νόμιμα. Για το λόγο αυτό έχουν καταθέσει και ένσταση.

Όχι μόνο στο Άκοβο αλλά και στην τοπική κοινότητα Κουρουνιού 108 ψηφοδέλτια της παράταξης του κ. Παπαδόπουλου που θεωρήθηκαν έγκυρα οι νομικοί του κ. Μπούρα τα αξιολόγησαν ως άκυρα.

«Η αμετροέπεια που διέπει την παράταξη του κ. Παπαδόπουλου είναι μεγάλη», τόνισε ο κ. Μπούρας. Ενώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο που χειρίζεται η άλλη παράταξη το θέμα των ψηφοδελτίων, που όπως δήλωσε με τον τρόπο αυτό κάνουν το αίσχος αισχρότερο. Στην κοινωνία της Μεγαλόπολης έχουν ακουστεί πολλές εκδοχές για το θέμα των ψηφοδελτίων, οι οποίες προσβάλλουν, όπως είπε, όλους τους αυτοδιοικητικούς, παλιούς και νέους και οτιδήποτε δηλώνεται θέλει προσοχή.

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης ελπίζει σε ένα σωστό αποτέλεσμα αφού εμπιστεύεται την Ελληνική δικαιοσύνη, η οποία θα κρίνει την εγκυρότητα ή μη των ψηφοδελτίων.

Τέλος, ο κ. Μπούρας δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε μία συνάντηση με τον κ. Παπαδόπουλο για να τον ενημερώσει για τα τρέχοντα ζητήματα της Μεγαλόπολης, αφού μέχρι να βγει η απόφαση του Πρωτοδικείου μετά τις ενστάσεις αυτός θα είναι ο νέος δήμαρχος από Σεπτέμβριο.

από το ArcadiaPortal

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here