Μπάσκετ Παίδων: Πελασγός – Αρκαδικός 61-33

0
219

Συνεχίστηκε για την τέταρτη αγωνιστική το πρωτάθλημα παίδων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ,με τον Κ.Ο.Μ. «ΠΕΛΑΣΓΟ» να αγωνίζεται στη Μεσσήνη αυτή τη φορά (γηπεδούχος !) με αντίπαλο τον Αρκαδικό.

Οι μικροί του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι είναι μια ομάδα που αποτελείται από σωστούς χαρακτήρες και καλούς αθλητές. Με πιεστική άμυνα και σωστές επιθετικές επιλογές από το πρώτο λεπτό πήραν διαφορά δεκαέξι (16) πόντων στο τέλος του δεκαλέπτου και έβαλαν τις βάσεις για τον τελικό νικητή. Χρησιμοποιώντας τον ίδιο ρυθμό μέχρι το πέμπτο λεπτό του δεύτερου δεκαλέπτου ανέβασαν την διαφορά στους εικοσιπέντε (25) πόντους και παρότι σταμάτησαν την πίεση η διαφορά παρέμεινε ,κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 35-10.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» δοκίμασαν διάφορα σχήματα χρησιμοποιώντας όλους τους αθλητές για να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 51-32 και τελικά ο αγώνας με 61-33.
Από τους αθλητές του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» , παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη γήπεδο να προπονηθούν μιας και οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν ,όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα γήπεδο που είχε υπερβολική ζέστη και πολλά κουνούπια.

Με την ομάδα της πόλης μας αγωνίστηκαν : Κερκεμέζος –Κουρέτας –Γεωργαντάς- Παπαγγελής-Τζούβελης –Μπελιάς-Μπουζαλάς-Παπαδόπουλος-Παπανικολάου-Καντέλης –Τσιντώνης-Αγγελόπουλος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here