Μορφωτικός Σύλλογος Ζώνης – Τα νέα του Συλλόγου μας

0
211

Το Σάββατο 12/03/2016 και ώρα 8.00 το βράδυ, σας περιμένουμε στην αίθουσα του κτιρίου μας στ’ Αλώνια. Θα γίνει η κοπή της πίτας μας και αποκριάτικο γλέντι. Σας περιμένουμε να τα πούμε και να διασκεδάσουμε.

Η αίθουσα του Συλλόγου μας μετά από την ολοκλήρωση της Βιβλιοθήκης και της κουζίνας, δέχεται την βοήθεια όλων για να ολοκληρωθεί ο εξοπλισμός της κουζίνας και να ομορφύνει ακόμα περισσότερο η αίθουσα με φωτογραφίες των παλαιότερων αλλά και των νεότερων εκδηλώσεων και προσώπων του χωριού. Ακόμα παλιά αντικείμενα-σκεύη, που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοί μας. για πληροφορίες απευθυνθείτε στην Γραμματέα του Συλλόγου μας κ. Μαρία Λαγούδη – Καλομάλου, στα τηλέφωνά της: 27910-29226 και 6937174332.

Συγχαρητήρια στον συγχωριανό μας και μέλος του Συλλόγου μας Δρ. Σταύρο Χρ. Τσίχλη. Για την εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου στην Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης.

Ευχαριστούμε την Βούλα Τσιαβλή-Σιαμπάνου, τον Πρόεδρο του χωριού Χρήστο Τσίχλη, τον Θανάση Κ. Καλόμαλο και το Γιάννη Παν. Γαϊτανάκη, που προσέφεραν ποτήρια νερού- κρασιού, φλυτζάνια καφέ – τσαγιού και γυάλινες κανάτες για τις εκδηλώσεις μας. Επίσης, η Γραμματέας του Συλλόγου μας έραψε καλαίσθητα υφασμάτινα τραπεζομάντιλα για όλα τα τραπέζια της αίθουσας.

Ευχαριστούμε επίσης τον Πάρεδρο του χωριού μας, που προσέφερε για τον εξωραϊσμό της αίθουσάς μας, επτά (7) εικόνες με τους ήρωες του 1821, οι οποίοι ανήκαν στο σχολείο του χωριού από πολύ παλιά. Τώρα πια θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να τους καμαρώσουμε και να τους τιμούμε αφού πήραν μια θέση που τους αξίζει.

Ο Σύλλογός μας εύχεται σε όλους τους Ζωναταίους και τους φίλους του χωριού μας και του Συλλόγου μας, ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ, με υγεία και ευτυχία.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Παπαδημητρίου

Η Γραμματέας Μαρία Λαγούδη – Καλομάλου

_______________________________________
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ»

Σας ενημερώνουμε ότι στην προσπάθειά μας να διαμορφώσουμε – διακοσμήσουμε την αίθουσα του Συλλόγου μας στη θέση Αλώνια, συγκεντρώνουμε παλιές φωτογραφίες που αναφέρονται στην καθημερινή ζωή των κατοίκων του χωριού μας και στις ασχολίες τους. Ακόμα, αντικείμενα – σκεύη – μικροέπιπλα, που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοί μας.

zoni

Με αυτό τον τρόπο θα βρίσκονται κοντά μας και με σεβασμό, θα αναφερόμαστε σε αυτούς, όπως έχουμε χρέος.

Με χαρά και βαθιά υποχρέωση θα δεχτούμε τις προσφορές όλων.

Μετά τιμής,
Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος
Τάκης Παπαδημητρίου

zoni-prosklisi2016

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here