Μιχόπουλος Κώστας – ΝΕΑ ΑΡΧΗ: Μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

0
327

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο, ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.

Η ιστορία της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, φτάνει πίσω στο 1857, όταν πραγματοποιήθηκε μεγάλη απεργία από εργάτριες της κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Ακόμα και στις μέρες μας η αρχή της «ίσης αμοιβής για ίσης αξίας εργασία», το ζήτημα της ανισότητας , όχι μόνο μεταξύ των 2 φύλων αλλά και μεταξύ πολλών τμημάτων της κοινωνίας μας, παραμένει ένα κυρίαρχο πρόβλημα που χρειάζεται  την προσοχή μας.

Το επόμενο διάστημα θα έχω την ευκαιρία να παρουσιάσω στους πολίτες της Μεγαλόπολης και της ευρύτερης περιοχής, τις προτάσεις και μέλη του συνδυασμού «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η επιλογή της τοποθέτησης των γυναικών στο ψηφοδέλτιο μας δεν αποτελεί για εμένα και τους συνεργάτες μου ένα κανόνα που πρέπει να ακολουθήσουμε αλλά είναι μια δέσμευση δική μας για το πως βλέπουμε την κοινωνία μας, είναι μια πράξη που δείχνει πως πιστεύουμε ότι πρέπει να εργαστούμε όλοι μας για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες , τις μητέρες , τις αδελφές, τις φίλες μας.

Εκ μέρους του Συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Κώστας Μιχόπουλος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here