Μιχόπουλος: Κύριε Χριστογιαννόπουλε τα έχετε όλα συμφωνήσει και ξεπουλήσει (video)

0
2239

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Μεγαλόπολης την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου , ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ Κώστας Μιχόπουλος έκανε σφοδρή επίθεση στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης για τους χειρισμούς του στα θέματα της Απολιγνιτοποίησς και του Εδαφικού Σχεδίου.

Ο Κώστας Μιχόπουλος ανέφερε:

Τα ξεπουλήσατε όλα κ.Χριστογιαννόπουλε .

Δεν μπορείτε άλλο να κρύβεστε , κάθε μέρα που περνάει ο κόσμος της Μεγαλόπολης καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί παραμένετε ακόμα σε αυτή την θέση.

Την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για επιστημονικό γραφείο συνεργατών , με εμπειρία σε προγράμματα  ευρωπαϊκά και απολιγνιτοποίησης, την μετατρέψατε σε προσωπικό γραφείο ρουσφετιών και φωτογράφων για την προσωπική σας προβολή.

Το νομικό γραφείο Μεταξά που εσείς μας το υποδείξατε και που το ακριβοπληρώσαμε για να αντικρούσει νομικά στα ευρωπαϊκά όργανα  , το άδικο που επιχειρείτε σε βάρος του Δήμου μας , δεν του δώσατε ποτέ εντολή να καταθέσει την προσφυγή.

Είστε υπόλογος απέναντι στον κόσμο της Μεγαλόπολης και στο Δ.Σ.  και πρέπει να κινηθούν εις βάρος σας, οι διαδικασίες για παράβαση καθήκοντος.

Είναι πλέον ξεκάθαρο κ.Χριστογιαννόπουλε  ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ!!! από την πρώτη στιγμή και δύο χρόνια τώρα μας παραμυθιάζατε και μας χορτάσατε ψέματα  , την όλη πορεία σας στα Δημοτικά πράγματα του Δήμου μας,  δεν μας προκαλεί κανένα ερωτηματικό. Αντίθετα μας διαβεβαιώνει ότι κοιτάτε μόνο την  διαπεραίωση των προσωπικών σας ζητημάτων.

Γι αυτό και η παράταξη μας ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!!!

Ότι δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας!!!

ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΑ!!!

ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!!!

Δελτίο Τύπου

Δείτε το βίντεο της τοποθέτησης :

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here