Μιχόπουλος: Είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε πράξη εκτροχιάζει την ομαλή προεκλογική διαδικασία – Να επανέλθει άμεσα η ομαλότητα στην προεκλογική περίοδο

0
598

Με λύπη διαπιστώνουμε ότι 12 ημέρες πριν τις εκλογές εκδηλώνονται απαράδεκτα φαινόμενα (πονηρά, ύποπτα και ενδεχομένως κατευθυνόμενα), που μας προκαλούν αποτροπιασμό.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα  ότι ο Συνδυασμός μας ΝΕΑ ΑΡΧΗ είναι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε πράξη  εκτροχιάζει την ομαλή προεκλογική διαδικασία και καταγγέλλουμε όσους επιλέγουν τέτοιες πρακτικές.

Καταγγέλλουμε  επίσης και όσους χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο ανακαλύπτουν  συνωμοσίες και πολύ βιαστικά εξαπολύουν στοχευμένες  επιθέσεις  στους πολιτικούς αντιπάλους.

Συνιστούμε σε όλους να επικρατήσει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση .

Απαιτούμε από τα δυο εμπλεκόμενα μέρη , τον συνδυασμό ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ και τον εκδότη Κώστα Φίλανδρο , να δώσουν άμεσα τέλος στο θέμα , δίνοντας στην δημοσιότητα τα ονόματα των υπευθύνων για την συγκεκριμένη προβολή. Σύμφωνα με τον εκδότη πρόκειται για διαφημιστική προβολή, άρα υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας,  στοιχεία πληρωμών και φορολογικά παραστατικά. Είναι λοιπόν γνωστά  τα  ονόματα αλλά δεν τα αποκαλύπτουν.

Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι πλέον ξεκάθαρο ότι όλο το σκηνικό είναι μεθοδευμένο για προεκλογική κατανάλωση .

Δεν είναι δυνατόν να οδηγηθούμε στις εκλογές με τέτοιο κλίμα και σκιές να πλανώνται στην Μεγαλόπολη.

Αν δεν λυθεί το θέμα άμεσα  , είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές να παρέμβουν , έτσι ώστε να επανέλθει η ομαλότητα στην προεκλογική περίοδο στον Δήμο Μεγαλόπολης.

Δελτίο τύπου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here