Μικρή μείωση στα διόδια της Εθνικής οδού Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα

0
193

Μικρή μείωση τιμών σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων ανακοίνωσε από την 1η Ιανουαρίου 2015 ο Μορέας για τους σταθμούς διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα.

Ειδικότερα με βάση όσα προβλέπονται στη σύμβαση παραχώρησης για την κατασκευή και τη συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου από τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου προς 1η Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τιμαριθμική αναπροσαρμογή τιμών (μείωση της τάξεως των 0,10 ευρώ) σε συγκεκριμένες κατηγορίες οχημάτων.

Oι αλλαγές στις τιμές των διοδίων αφορούν στην ουσία μόνο τις κατηγορίες 3 και 4 που είναι για τα μεγάλα οχήματα , υπάρχει μόνο 1 αλλαγή στην κατηγορία 1 που είναι οι μηχανές και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία απολύτως αλλαγή στην κατηγορία 2 που είναι τα επιβατηγά αυτοκίνητα.

Μετά τις νέες αναπροσαρμογές οι τιμές που ισχύουν στους μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου του Μορέα είναι αυτές που παρουσιάζονται στους παρακάτω πίνακες (μεταβολές υπάρχουν στις τιμές που συμβολίζονται με κόκκινο χρώμα, οι υπόλοιπες παραμένουν αμετάβλητες):

diodia2015 diodia2015-1

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here