Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης

0
199

Στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης διοργανώθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου , μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με την συμμετοχή της χορωδίας της Μητρόπολης Μεγαλόπολης.

Επίσης στο σχολείο υπήρχε και έκθεση κοσμημάτων από τους μαθητές της σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας που ανήκει από φέτος στο ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου εκτός από τους μαθητές , παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας , ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Μπάζιος, οι δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Τσιριγώτης, Κακκαβάς , Μαρκολιάς και ο πρώην Λυκειάρχης κ. Γαλάνης που όπως τόνισε ο σημερινός Λυκειάρχης κ. Τσόπελας επί 35 έτη πρόσφερε πάρα πολλά σε αυτή την μοναδική σχολική μονάδα στην Μεγαλόπολη.

Στο τέλος της εκδήλωσης η χορωδία αφιέρωσε από ένα τραγούδι στον Μητροπολίτη και στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και προβλήθηκε ένα βίντεο για τα Χριστούγεννα που είχε επιμεληθεί ο καθηγητής κ. Κατσούλας Νικόλαος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση αυτής της διαφορετικής εκδήλωσης και ελπίζουμε να απολαύσουμε και άλλες στο μέλλον.

η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης βρέθηκε στην εκδήλωση , δείτε φωτογραφίες και τα σχετικά βίντεο.

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

 

Φωτογραφίες
[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here