Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως: Ενημέρωση για τις αιτήσεις στην κατασκήνωση

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΦΚΑ

0
455

ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ  ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΠΟΤΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΗ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ. Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 18/6/2018 ΕΩΣ 29/6/2018.

ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ, ΠΡΩΗΝ ΤΑΞΥ, ΠΡΩΗΝ ΤΥΔΚΥ, ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΣΜΕΔΕ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ. Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ Η ΙΔΙΑ ΔΗΛ. 18/6/2018 ΕΩΣ 29/6/2018.

 Επιπλέον επισυνάπτουμε την αναγκαία αίτηση και την ιατρική βεβαίωση. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τα συμπληρώσουν και να τα προσκομίσουν η να τα στείλουν στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι όσα παιδιά δεν πρόλαβαν να εγγραφούν μέσω κάποιου ταμείου, μπορούν να συμπληρώσουν τις επισυναπτόμενες αιτήσεις . Υπενθυμίζουμε επίσης ότι: Οι αιτήσεις του ταμείου της ΔΕΗ  ξεκίνησαν και θα γίνονται δεκτές έως 15 Ιουνίου 2018. Θα πρέπει να απευθύνεστε στα ίδια τα ταμεία για ενημέρωση.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Αρχιμ.Αυγουστίνος  6988686489

Αίτηση και ιατρική βεβαίωση κατασκήνωσης Μητρόπολης – ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 by Πάνος Αλεβίζος on Scribd

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here