ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
126

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Τάκη Μπούρα
Για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Θέλω να σας ευχαριστήσω ολόψυχα για την τιμητική εντολή που μας δώσατε με την ψήφο σας να συνεχίσουμε ως Δημοτική Αρχή το δημιουργικό μας έργο και την επόμενη τετραετία. Ισόρροπη ανάπτυξη, βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών θα αποτελεί το κύριο μέλημά μας.
Ξεκινάμε τη πορεία μας με πρώτο στόχο την ανασυγκρότηση του νέου διευρυμένου Δήμου Μεγαλόπολης, που θα αποτελείται από τις δημοτικές ενότητες Μεγαλόπολης, Φαλαισίας και Γόρτυνος, και την προσαρμογή του στις νέες συνθήκες και τις μεγάλες απαιτήσεις που δημιουργεί η διοικητική μεταρρύθμιση «Καλλικράτης».
Εγώ και οι Συνεργάτες μου, και αυτοί που εκλέγονται και αυτοί δεν εκλέγονται, όλοι μαζί θα αποτελέσουμε μία ομάδα δουλειάς και παραγωγής έργου για τον Τόπο μας. Αυτή είναι η δέσμευσή μας και υποσχόμαστε ότι δεν θα σας διαψεύσουμε.
Καλώ όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου και τους Φορείς της πόλης να σταθούν στο πλευρό μας στο δύσκολο έργο που καλούμαστε να ανταποκριθούμε.
Καλώ και όλους τους Συναδέλφους μου στις υπόλοιπες Δημοτικές Παρατάξεις να συνεργασθούμε και να δουλέψουμε μαζί για το καλό του Τόπου μας και των Πολιτών.

Με τιμή
Τάκης Μπούρας

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here