Με παρέμβαση της τελευταίας στιγμής του Διονύση Παπαδόπουλου , δεν θα κλείσει το πρακτορείο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη

0
142

Ακόμα μια υπηρεσία κινδύνεψε να κλείσει και να φύγει από την Μεγαλόπολη αλλά πραγματικά την τελευταία στιγμή με την παρέμβαση του Δημάρχου Μεγαλόπολης θα παραμείνει.

Ο λόγος για το τμήμα εμπορίας της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη , το πρακτορείο πληρωμών και εξυπηρέτησης για παροχές δηλαδή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έγινε, χρειάστηκε η παρέμβαση του Δημάρχου Μεγαλόπολης , ο οποίος ενημερώθηκε από συνταξιούχους της ΔΕΗ και άλλους παράγοντες. Αμέσως ο Διονύσης Παπαδόπουλος πήγε στην Αθήνα , όπου μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Μπάζιο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χίνη και τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Φουσέκη συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ κ. Λαζάρου και του ζήτησαν να μην κλείσει το πρακτορείο.

Η απάντηση της ΔΕΗ ήταν ότι η απόφαση έχει παρθεί εδώ και πολύ καιρό και ότι η εφαρμογή της είχε προγραμματιστεί για τις 3 Νοεμβρίου. Ο γενικός Διευθυντής της ΔΕΗ αναρωτήθηκε γιατί η παρέμβαση του Δήμου γίνεται τώρα τελευταία στιγμή. Τελικά μετά από συζήτηση αποφασίστηκε να μην κλείσει το πρακτορείο.

Για όλα αυτά κυκλοφόρησε και σχετικό δελτίο τύπου από τον Δήμο Μεγαλόπολης.

Διαβάστε το παρακάτω….

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07/11/2014 – ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Μετά την αιφνίδια απόφαση της Δ/νσης Εμπορίας της Δ.Ε.Η. Α.Ε. να κλείσει το γραφείο πληρωμών στη Μεγαλόπολη, την Πέμπτη 06/11/2014, έγινε στα γραφεία της Δ.Ε.Η. στην Αθήνα, έκτακτη συνάντηση του Δημάρχου κ. Διονύσιου Παπαδόπουλου με τον Γενικό Διευθυντή Εμπορίας κ. Λάζαρο Καραλάζο.

Στη συνάντηση ο κ. Δήμαρχος μετέφερε την έντονη δυσαρέσκεια της τοπικής κοινωνίας και κυρίως των εργαζομένων της Δ.Ε.Η. για την μεταφορά της υπηρεσίας στην Τρίπολη και την νέα επιβάρυνση των πολιτών.

Ο Γενικός Διευθυντής συμμερίστηκε τις απόψεις των Μεγαλοπολιτών, όπως εκφράστηκαν από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο και εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου και έδωσε διαβεβαιώσεις οτι η απόφαση θα αρθεί.

Πράγματι, από σήμερα Παρασκευή 07/11/2014, το γραφείο επαναλειτουργεί, προσφέροντας πάλι τις εξής υπηρεσίες στους πολίτες:

• Είσπραξη λογαρισμών ρεύματος
• Διακανονισμός λογαριασμών ρεύματος
• Αλλαγή διεύθυνσης λογαριασμών ρεύματος
• Αλλαγή ονόματος και υπογραφή συμβολαίων λογαριασμών
• Επανασυνδέσεις ρεύματος κατόπιν αίτησης των πολιτών
• Διακοπές ρεύματος κατόπιν αίτησης των πολιτών

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here