ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜε νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι κορασίδες και οι παίδες...

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι κορασίδες και οι παίδες του Πελασγού

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι κορασίδες και οι παίδες του Κ.Ο.Μ. «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» την Κυριακή που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα το τμήμα κορασίδων συνέχισε την αήττητη πορεία προς τους τελικούς επικρατώντας εύκολα του «ΛΑΚΩΝΙΚΟΥ» Σπάρτης με τελικό σκορ 58-5.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» να παίζει πιο χαλαρά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια χωρίς την γνωστή πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο .Αλλά ακόμη και έτσι φάνηκε η διαφορά στην ποιότητα των δυο ομάδων αν λάβει κάνεις υπόψη του ότι το σκορ στο ημίχρονο ήταν 31-2.
Έτσι αυτός ο αγώνας χρησιμοποιήθηκε περισσότερο σαν προπόνηση των μικρότερων αθλητριών ενόψει του επόμενου με την «ΑΜΙΛΛΑ» Τρίπολης το προσεχές σαββατοκύριακο. Οι μικρές του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» δείχνουν να μπαίνουν σιγά σιγά στην νοοτροπία και τον ανταγωνισμό ,στοιχεία απαραίτητα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα το αγώνα:16-2/19-0/14-1/13-2.
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν: ΣΕΦΕΡΟΥ-ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΧΑΒΑΡΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ-ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΚΑΤΣΟΥΛΑ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΝΤΕΛΗ.

Την ίδια ημέρα για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, το παιδικό τμήμα αγωνίστηκε με την αντίστοιχη της «ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ» σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της πόλης μας έπρεπε να κερδίσει για να φτάσει τον στόχο της που είναι η τρίτη θέση . Μια θέση που στην αρχή του πρωταθλήματος φάνταζε πολύ δύσκολη υπόθεση ,αλλά οι μικροί του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» με την δουλειά και την επιμονή τους το έκαναν πραγματικότητα. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό στην περισσότερη διάρκεια ,με τους αθλητές και των δυο ομάδων να προσπαθούν μέσα σε αθλητικά πλαίσια για το τελικό αποτέλεσμα .
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με 15-10 για να απαντήσουν οι παίκτες του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» στο δεύτερο κερδίζοντας με 12-6 ,δείχνοντας παράλληλα την ποιότητα που διαθέτουν αλλά και την αποφασιστικότητα τους. Ένα συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο με εναλλαγές στο σκορ που έδειχνε ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και στο υπόλοιπο του αγώνα. Οι παίκτες του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» όμως βγήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και παίζοντας άμυνα σε όλο το γήπεδο έδειξαν ότι δεν θα αφήσουν να τους ξεφύγει η νίκη . Με 15-11 στο τρίτο δεκάλεπτο και 22-7 στο τέταρτο πήραν το παιχνίδι καλύπτοντας μάλιστα και την διαφορά του πρώτου αγώνα και χειροκροτηθήκαν θερμά από τους γονείς και τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο κλειστό.

Οι αθλητές και των δυο ομάδων αξίζουν συγχαρητήρια για το ήθος και την συμπεριφορά τους . Μελανό σημείο ο τραυματισμός (ευτυχώς ελαφρά) στο τέλος του αγώνα ενός πολύ καλού παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας.
Με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» αγωνίστηκαν : ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ-ΚΕΡΚΕΜΕΖΟΣ-ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ-ΚΑΝΤΕΛΗΣ-ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ-ΚΟΥΡΕΤΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΤΑΒΑΡΑΚΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια