ΑρχικήΑΡΘΡΑΜε κατεδαφιστέα υλικά προσπαθεί να ανασυνταχθεί η ΔΗΣΥ πρώην ΠΑΣΟΚ!

Με κατεδαφιστέα υλικά προσπαθεί να ανασυνταχθεί η ΔΗΣΥ πρώην ΠΑΣΟΚ!

Με ανθρώπους και στελέχη του πρόσφατου αμαρτωλού πολιτικού παρελθόντος, που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας και της εμπλοκής της κοινωνίας μας σε δυσάρεστες καταστάσεις και περιπέτειες, προσπαθούν να νεκραναστήσουν τελευταία το πολιτικό τους χώρο με άλλη βέβαια ονομασία (ΔΗΣΥ) , αφού η παλιά (ΠΑΣΟΚ) προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.

Εκτός από τα υλικά κατεδαφισμένων πολιτικών σχηματισμών που πρωταγωνιστούν, χρησιμοποιούνται και μέθοδοι πρωτόγνωροι για τα Ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια πολιτικά δεδομένα.

Χωρίς να φτιαχτεί πρώτα ένας πολιτικός σχηματισμός με πρόγραμμα, αρχές και στόχους, καλούνται οι όποιοι και όσοι ψηφοφόροι να εκλέξουν πρώτα έναν ως αρχηγό και στη συνέχεια αυτός θα καθορίσει τα βήματα και τις κινήσεις ώστε να φτιαχτεί το κόμμα στο οποίο θα ηγεμονεύσει.

Αν αυτό δε λέγετε προσωποπαγές προσωπολατρευτικό και αρχηγικό κόμμα, κομμένο και ραμμένο στα πρότυπα και στις αρχές, αλλά και στις ορέξεις του ηγεμόνα που θα έχει εκλεγεί, πως αλλιώς μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς???

Από τέτοιου είδους κόμματα και αυτής της ποιότητας, αλλά και από πολλά άλλα, ιδιαίτερα από τις παθογένειες αυτού του είδους των κομμάτων, όλοι μας έχουμε πικρές εμπειρίες, με πιο πικρή αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια. Τη παραγκώνιση των μελών του κόμματος από τον ηγεμόνα και τη ροπή του κόμματος στις αυθαιρεσίες του αρχηγού, που παιδιά τους είναι η διαπλοκή, η διαφθορά και προπαντός η οικογενειοκρατία που ακόμη μέχρι σήμερα, αγκομαχώντας και αναστενάζοντας ο Ελληνικός λαός αγωνίζεται να την αποτινάξει.

Η δημιουργία ενός τέτοιου είδους κόμματος, φυσικό ήταν να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών που έχουν ιππεύσει το καλάμι και νομίζουν πως ήρθε η στιγμή να ηγεμονεύσουν στη πολιτική ζωή του τόπου μας, ικανοποιώντας τα προσωπικά τους πάθη και τις αρρωστημένες φιλοδοξίες τους και ως εκ τούτου έχουμε το πρωτόγνωρο φαινόμενο των πολλών υποψηφίων για αρχηγός.

Πιστεύω πως επειδή είναι πρόσφατο το τσουρούφλισμα που πάθαμε σαν λαός, από αυτές τις μορφές διακυβέρνησης της χώρας μας, πιστεύω πως θα βρούμε την αναγκαία ψυχραιμία και χωρίς συναισθηματισμούς και υποχωρήσεις σε φιλικά τηλεφωνήματα, που γίνονται κατά κόρο αυτές τις μέρες, θα αντισταθούμε στο πειρασμό να πάμε, εξ αιτίας μιας υποχρέωσης η μιας φιλίας, προκειμένου να αναστηλώσουμε κάτι που εμείς οι ίδιοι πρόσφατα κατεδαφίσαμε με τη ψήφο μας.

Τάσος Παπαζαχαρίας

Τρίπολη 9-11-2017

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια