ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ

0
214

Δελτίο Τύπου κυκλοφόρησε από την ομάδα της Φαλαισίας με το οποίο ανακοινώνονται μεταγραφικές επιτυχίες της ομάδας . Συγκεκριμένα….
Το Δ.Σ του Α.Ο.ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κολιόπουλου , τον οποίο καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες .

Επίσης το Δ.Σ. του Α.Ο. ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μετά από μεγάλη προσπάθεια του προέδρου νέο μεγάλο μεταγραφικό μπαμ, την απόκτηση του εμπείρου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Λυμπερόπουλου από την Εράνη Φιλιατρών . Φίλε Κώστα σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και σου ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες .

ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑΣ
Επιστροφή του έμπειρου αμυντικού…
Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα τις Φαλαισίας και πέρυσι , επιστρέφει στην ομάδα παρά το πλήθος προτάσεων από άλλους συλλόγους που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού και αναμένεται να “σφραγίσει” την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αγαπητέ φίλε Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here