Μεροκάματο στον Αλέξη Τσίπρα δίνουν στη λαϊκή της Μεγαλόπολης (vid)

0
323

Παρασκευή πρωί και η λαϊκή της Μεγαλόπολης έχει την τιμητική της. Αρκετός κόσμος κάνει την έρευνά του και αγοράζει ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές. Η ιδιαιτερότητα αυτή της λαϊκής είναι ότι είναι στεγαζόμενη, με τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε έναν χώρο ο οποίος προστατεύεται από τη βροχή, τον αέρα και φυσικά τις υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο.

Παραγωγοί από ολόκληρη τη περιφέρεια, από την Αρκαδία, τη Μεσσηνία , τη Λακωνία και την Αργολίδα πωλούν σε καλές τιμές, όπως ανέφεραν οι καταναλωτές.

Δείτε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί τους παραγωγούς να μιλούν για την αγοραστική κίνηση αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς βάλλονται από τις καιρικές συνθήκες, αλλά και από την ακρίβεια τόσο στα λιπάσματα όσα και στα άλλα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν  για τις καλλιέργειές τους.

Ένας από τους παραγωγούς κάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Τσίπρα να πάει στη λαϊκή και να δουλέψει στο πλάι τους για να δει πόσο δύσκολο είναι το μεροκάματο και πόσο δύσκολα οι παραγωγοί τα βγάζουν πέρα.

Έφη Καστραντά από το ArcadiaPortal.gr

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here