ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜΕΓΑΛΗ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 1 & 2 ΤΗΣ...

ΜΕΓΑΛΗ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 1 & 2 ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Πρίν μερικές μέρες μίλησε στον Megalopoli FM ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΔΕΗ , Κίμωνας Στεργιώτης. Με κάθε τρόπο προσπάθησε να μας πείσει ότι στην περιοχή της Μεγαλόπολης δεν έχει καταγραφεί καμία μέρα και από κανένα σταθμό μέτρησης  να υπάρχει υπέρβαση των ορίων μέτρησης .

Μια εικόνα όμως όπως λένε είναι 1000 λέξεις…. και έτσι σας ανεβάζω στο καφενείο μερικές εικόνες ,τραβηγμένες σήμερα και τις αφιερώνω στην Διοίκηση της ΔΕΗ και στους τοπικούς μας άρχοντες για να τις μελετήσουν καλά και να μας πούν μετά αν υπάρχει ΡΥΠΑΝΣΗ η όχι στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης!

Είναι εμφανές στις φωτογραφίες το πρόβλημα που υπάρχει στην μικρή καμινάδα που αφορά την αιωρούμενη τέφρα από τις μονάδες 1 & 2 , και φαίνετε πολύ καθαρά ότι τα φίλτρα δεν λειτουργούν σωστά με αποτέλεσμα να βγαίνει στην ατμόσφαιρα η τέφρα σε μεγάλες ποσότητες!
Oι σταθμοί μέτρησης όμως είναι στο Ίσαρη , στο Λεοντάρι και γενικά διασκορπισμένοι σε μεγάλη απόσταση από τα εργοστάσια και ενδεχομένως να μην μπορούν να πιάσουν τις μετρήσεις σωστά.

 

Στην Κοζάνη και την Πτολεμαίδα οι σταθμοί μέτρησης είναι πιο πολλοί και βρίσκονται και στις πλατείες των χωριών που είναι δίπλα στα εργοστάσια με αποτέλεσμα να βγάζουν άμεσες, αξιόπιστες και πιο αντιπροσωπευτικές μετρήσεις!! Και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια οι με τρήσεις όλες αυτές βγαίνουν σε ζωντανό χρόνο στο διαδίκτυο και τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής!

Έχω βάλει πολλές φορές τον σύνδεσμο εδώ στο καφενείο να δείτε  πόσο διαφορετικά ενημερώνεται κάποιος κάτοικος στην βόρεια ελλάδα και πόσο εδώ στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης!

http://kepe.air-quality.gr/xartis.html

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια