Μεγάλη επιτυχία στο Livestreaming του Motocross

0
225

Ένα διήμερο γεμάτο δράση και θέαμα πέρασε. Ο 30ς γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα της Μεγαλόπολης στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και όλες που βοήθησαν. Το Καφενείο της Μεγαλόπολης σε συνεργασία με τον Ευάγγελο Κυριαζή κάλυψαν το διήμερο σε Livestreaming μετάδοση , προσπαθώντας να μεταφέρουν όλα όσα γίνονται στην πίστα , στις οθόνες των υπολογιστών σας.

Ήταν ένα εγχείρημα πολύ δύσκολο , επίπονο και φυσικά με μεγάλο κόστος. Η απόφαση μας να προχωρήσουμε στην ζωντανή μετάδοση πάρθηκε για να προσφέρουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην προώθηση των αγώνων και την διαφήμιση της πίστας της Μεγαλόπολης.

Το γεγονός ότι περίπου 5.000 χρήστες είδαν τις ζωντανές μεταδόσεις και αυτή την στιγμή που μιλάμε – απόγευμα Κυριακής – περίπου 8.000 χρήστες έχουν δεί τα βίντεο που θα παραμείνουν στην σελίδα, μας δείχνει ότι η κίνηση μας είναι πολύ επιτυχημένη και γεμίζει χαρά.

Ελπίζουμε να καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας και όλοι εσείς που δεν μπορέσατε να είστε παρόντες να απολαύσατε την δράση. Ζητάμε συγνώμη για 2-3 μικρά προβληματάκια που παρουσιάστηκαν και δίνουμε υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.

Τα βίντεο του διημέρου μπορείτε να τα δείτε στην σελίδα της μετάδοσης , στον σύνδεσμο που ακολουθεί, σύντομα θα αναρτήσουμε και φωτογραφικό υλικό αλλά και το βίντεο της απονομών.

Δείτε όλα τα βίντεο ΕΔΩ

Σας ευχαριστούμε όλους !

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here