Μεγάλη επιτυχία για τους αγώνες άρσης βαρών – Βίντεο από την τελετή έναρξης και συνεντεύξεις

0
212

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Μεγαλόπολη μια πολύ μεγάλη αθλητική εκδήλωση, το κύπελλο επίλεκτων αθλητών-αθλητριών της άρσης βαρών. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 11 το πρωί και τελείωσαν αργά το απόγευμα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες παρουσίασαν ένα μεγάλο θέαμα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Ο κόσμος της Μεγαλόπολης αγκάλιασε τους αγώνες και όλοι είχαν να λένε για την προσέλευση του κόσμου, για την φιλοξενία και για την πολύ καλή διοργάνωση.

Για μια ακόμη φορά πρέπει να πούμε ότι η βασική αιτία που έγινε η διοργάνωση είναι ότι η ΔΕΗ που είναι βασικός χορηγός της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών ήθελε να γίνει η διοργάνωση στην περιοχή. Ταυτόχρονα η συμπαράσταση και η βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης συνετέλεσαν στο να παρθεί η τελική απόφαση.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και την ιστοσελίδα sportsland.gr μετέδωσαν ζωντανά τους αγώνες Άρσης Βαρών , από το κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης σε μια μαραθώνια εκπομπή στο ίντερνετ που κράτησε πάνω από 9 ώρες.

Δείτε στην συνέχεια στα αποσπάσματα που ακολουθούν την τελετή έναρξης, τις βραβεύσεις μαθητών της Μεγαλόπολης και τις συνεντεύξεις που έδωσαν κατά την διάρκεια της μετάδοσης οι κ.κ. Πέτρος Τατούλης-Περιφερ. Πελοποννήσου , Παπαδόπουλος Διονύσιος-Δήμαρχος Μεγαλόπολης , Στεργιώτης Κίμων-Διευθ. Επικ. ΔΕΗ , Πύρρος Δήμας – Πρόεδρος Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΙΜΩΝ ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ

ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ

δείτε επίσης στην συνέχεια ολόκληρο το βίντεο με την μετάδοση

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here