Μεγάλη επιτυχία για τον δεύτερο ποδηλατικό γύρο Μεγαλόπολης

0
507

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 ο δεύτερος ποδηλατικός γύρος Μεγαλόπολης.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που είχαμε το πρωί, τελικά ο καιρός έκανε το χατήρι σε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου.

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Μεγαλόπολης διοργάνωσε την ποδηλατική βόλτα στους δρόμους της Μεγαλόπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαλόπολης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μεγαλοπολίτης Βασίλης Αναστόπουλος , που έχει πολύ μεγάλες επιτυχίες στον χώρο της ποδηλασίας σαν αθλητής αλλά και σαν προπονητής. Τον Βασίλη Αναστόπουλο τίμησε ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε και κλήρωση ποδηλάτων και άλλων δώρων.

Η είδηση που βγήκε από την εκδήλωση είναι ότι η η Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης κατάφερε να πάρει την πίστα Μοτοκρός στην κατοχή της και πλέον χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να μπορέσει να διοργανώσει και πάλι αγώνες στην περιοχή μας.

Στην πλατεία της Μεγαλόπολης βρέθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος Διονύσιος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μεγαλόπολης κ. Χίνης Βασίλειος , οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Βλασόγιαννης και Μπάζιος ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού κ. Δάρρας και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.Επίσης για ακόμη μια εκδήλωση βοήθησε και η ομάδα διάσωσης.

Για ακόμα μια φορά δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στην Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Μεγαλόπολης, γιατί κατάφερε να διοργανώσει μια πολύ καλή εκδήλωση.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το Καφενείο της Μεγαλόπολης , δείτε στην συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο αλλά και ένα μικρό αφιέρωμα στον δικό μας Βασίλη Αναστόπουλο.

[ot-video][/ot-video]

 

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here