ΑρχικήΑΡΘΡΑΜεγάλη έλλειψη αστυνομικών στην Αρκαδία

Μεγάλη έλλειψη αστυνομικών στην Αρκαδία

Για την απόφαση του συμβουλίου επικρατείας για τις περικοπές  που έγιναν στα σώματα ασφαλείας αλλά και για τις ελλείψεις στελέχωσης αστυνομικών τμημάτων μίλησε ο  πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας Παναγιώτης Καγκαράκης.

Ο κ. Καγκαράκης  μίλησε για τις συνεχείς μειώσεις μισθών τις οποίες έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί, καθώς  η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει νέες περικοπές και μάλιστα με αναδρομικότητα απο το καλοκαίρι του 2012. Όπως μας ενημέρωσε η  ομοσπονδία έχει προσφύγει στο συμβούλιο επικρατείας το οποίο έκρινε ότι οι περικοπές είναι αντισυνταγματικές. Η επιτροπή συμμόρφωσης του ΣτΕ κάλεσε τον υπουργό οικονομικών και του ζήτησε να αναφέρει τους λόγους τους οποίους δεν έχουν συμμορφωθεί ακόμα με την απόφαση τους. Μέχρι σήμερα  δεν υπάρχει καμία εξέλιξη πάνω στο θέμα μας ενημερώνει ο κ. Καγκαράκης.

[blockquote style=”1″]Να μας επαναφέρουν στους μισθούς του 2012[/blockquote]

Μεταξύ άλλων το θέμα το οποίο προβληματίζει τους εργαζόμενους είναι το ταμείο τους, το οποίο τους δίνει το εφάπαξ και ένα κομμάτι επικουρικής σύνταξης και η κυβέρνηση θέλει να εντάξει το ταμείο τους, το ΤΕΑΠΑΣΑ στο ΕΤΕΑ που είναι προβληματικό και έχει μεγάλες οφειλές.

Ο Πρόεδρος των αστυνομικών της Αρκαδίας μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τις μετακινήσεις τους στο κέντρο φύλαξης μεταναστών στην Κόρινθο.

Η μεγάλη έλλειψη η οποία εντοπίζεται στην αστυνόμευση στην Αρκαδία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην συνέντευξη. Οι αστυνομικοί υπάλληλοι ελπίζουν ότι η πολιτική ηγεσία να κατανοήσει το πρόβλημα και να στελεχώσει το αστυνομικό τμήμα Τρίπολης, την τροχαία αλλά και τα περιφερειακά τμήματα τα οποία λειτουργούν  οριακά.

από το ArcadiaPortal  ,  δείτε και το σχετικό βίντεο

[ot-link url=”https://www.youtube.com/watch?v=bjWWOT954e0″]undefined[/ot-link]

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια