ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

0
159
Φέτος η Δημοτική Αρχή της Μεγαλόπολης προχώρησε σε διαγωνισμό για τις εργασίες καθαρισμού-κοπής ξερών χόρτων και κλαδέματος.
Σίγουρα πρόκειται για μια κίνηση που αξίζει συγχαρητηρίων μια και μέχρι τώρα είχε γίνει καθεστώς οι δουλειές αυτές να δίνονται με απευθείας ανάθεση.
Ο χρόνος που έγιναν οι διαδικασίες είναι οριακός μια και οι πρώτες μεγάλες ζέστες έχουν ήδη ξεκινήσει και ανεβαίνει κατακόρυφα ο κίνδυνος να ζήσουμε τις μαύρες εκείνες στιγμές του 2007.
Όμως η όλη διαδικασία σημαδεύτηκε από πολλά παρατράγουδα… οι υπηρεσίες του δήμου έκαναν 2 φορές λάθος στην προκύρηξη με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο να σπαταληθεί πολύτιμος χρόνος και να υπάρξει και ένσταση κατά της διαδικασίας.
Επίσης είχαμε το εξής παράδοξο….οι 2 ενδιαφερόμενοι που συμμετείχαν στην διαδικασία έδωσαν την μία φορά έκπτωση 31% και 44% και μετά την ένσταση έδωσαν 3% και 4% !!! Δηλαδή μέσα σε λίγες μόνο μέρες και χωρίς να έχει αλλάξει κάτι η ίδια εργασία κοστολογήθηκε με τόση μεγάλη διαφορά και από τους 2 ενδιαφερόμενους!!!
Το ποιοί είναι οι λόγοι ας το απαντήσουν οι εμπλεκόμενοι…το πόση είναι η ζημιά όμως για τον δήμο και εμάς τους πολίτες όμως οφείλουμε να το γνωρίζουμε όλοι..!!!
Με πρόχειρους υπολογισμούς μιλάμε για ζημιά 9.000 ευρώ περίπου…!!!!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here