Μαζί στον ανακριτή ο Τσιριγώτης με τον Μπούρα;

0
237

Μια από τις πιο σημαντικές υποθέσεις που ταλανίζει πολλά χρόνια τον Δήμο Μεγαλόπολης, είναι ο πόλεμος στις δημοτικές παρατάξεις Μπούρα-Τσιριγώτη σχετικά με έργα που είχε κάνει ο τέως Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ.Τσιριγώτης και που η πλευρά Μπούρα εμφανίζει να μην έγιναν.

Οι κατηγορίες που κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλές και τα λόγια βαριά. Μάλιστα υπάρχει και προσφυγή στην δικαιοσύνη , εκεί που δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης έχουν φτάσει να αλληλομηνύονται.

Όπως έχουμε γράψει και παλιότερα στο Καφενείο της Μεγαλόπολης ο Παναγιώτης Μπούρας όταν ανέλαβε το 2007 έκανε έλεγχο και ήρθαν και στην πόλη ελεγκτές της δημόσιας διοίκησης και έψαξαν το θέμα με τα καταγγελλόμενα έργα.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες μας , ενώ είχαν αυτές οι διαδικασίες ο κ. Μπούρας φαίνεται να πλήρωσε κάποια από αυτά έργα για τα οποία – σύμφωνα πάντα με τις δικές του καταγγελίες – δεν υπήρχαν σωστά παραστατικά.

Έτσι φτάνουμε πριν από λίγες ημέρες να περνάνε την πόρτα του ανακριτή στην Αθήνα ο Σπύρος Τσιριγώτης και ο Παναγιώτης Μπούρας μαζί , την ίδια ημέρα και για το ίδιο θέμα. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης και οι 2 κατέθεσαν σαν κατηγορούμενοι , ο κ. Τσιριγώτης για τα έργα που έκανε και ο κ. Μπούρας επειδή τα πλήρωσε.

Το θέμα παραμένει ανοικτό και θα το παρακολουθούμε, σίγουρα θα τραβήξει πολύ μακριά. Πάντως στην κοινωνία της πόλης δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση , παρά μόνο ψίθυροι.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here