ΑρχικήΑΡΘΡΑΜίσθωση ακινήτου για στέγαση της Αρχαιολογικής Συλλογής Μεγαλόπολης

Μίσθωση ακινήτου για στέγαση της Αρχαιολογικής Συλλογής Μεγαλόπολης

Ο Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Αρκαδίας διακηρύσσει ότι  θα διενεργηθεί μειοδοτική δημοπρασία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3130/28-3-2003 (ΦΕΚ76/τΑ) και τις τροποποιήσεις του για τη μίσθωση ακινήτου κατάλληλου για τη στέγαση της Αρχαιολογικής Συλλογής Μεγαλόπολης σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρους συνολικής μεικτής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατυσκάλων και κοινόχρηστων διαδρόμων) περίπου 262,50τμ ήτοι ωφέλιμη επιφάνεια εκθεσιακού χώρου περίπου 80τμ και ωφέλιμη  επιφάνεια αποθηκευτικών χώρων περίπου 130τμ, πλέον ωφέλιμης επιφάνειας βοηθητικοί χώροι (χώροι υγιεινής, διάδρομοι εξυπηρέτησης χώρων, τοίχοι κλπ) περίπου 52,5τμ. Θα πρέπει να υπάρχει σύστημα πυρασφάλειας, πυρανίχνευσης και συναγερμός στο σύνολο των προσφερόμενων χώρων. Ο αποθηκευτικός χώρος φύλαξης των αρχαιολογικών ευρυμάτων θα πρέπει να είναι αυτόνομος με δική του είσοδο.

Επίσης να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης / κλιματισμού, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται στη Μεγαλόπολη και σε απόσταση έως 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και να πληροί τις προδιαγραφές του από 13-03-2019 κτιριολογικού προγράμματος (συνημμένο στην παρούσα).

Το ακίνητο μπορεί να είναι αποπερατωμένο, ημιτελές ή υπό ανέγερση και να παραδοθεί έτοιμο για χρήση στο Δημόσιο μέσα στην προθεσμία που θα ορισθεί στην απόφαση έγκρισης πρακτικών της δημοπρασίας και θα αναγράφεται στη σύμβαση μίσθωσης.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσουν στην Επιτροπή Στέγασης που συνεδριάζει δημόσια, οι ίδιοι ή ειδικός προς τούτο πληρεξούσιος, έγγραφη προσφορά στην οποία να περιγράφονται λεπτομερώς οι χώροι, με αναφορά στην ύπαρξη ή μη αυθαίρετων χώρων ή χώρων με αυθαίρετη αλλαγή χρήσης που προσφέρονται με τις διατάξεις του άρθρου 82 παρ. 2 του ν.4495/2017, καθώς και η επιφάνεια ενός εκάστου είδους αυτών, η ύπαρξη Πίνακα κατανομής κοινόχρηστων δαπανών με βάση σχετική σύσταση ιδιοκτησίας, η θέση και τα λοιπά χαρακτηριστικά του ακινήτου που προσφέρουν καθώς και το ζητούμενο μίσθωμα.

διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ