Μήνυμα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Μεγαλόπολης

0
536

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεγαλόπολης μια εβδομάδα μετά από τις εθνικές εκλογές θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φίλους αλλά και τα μέλη του κόμματος που τίμησαν με την ψήφο τους την Νέα Δημοκρατία.

Στον Δήμο Μεγαλόπολης το κόμμα μας πήρε πρωτιά συγκεντρώνοντας ποσοστό 38,40% , ένα θετικό αποτέλεσμα που δείχνει ότι οι συμπολίτες μας εμπιστεύτηκαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στην Νέα Δημοκρατία τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι καιρός με ενότητα, σκληρή δουλειά και προσπάθεια να οικοδομήσουμε μια νέα δυνατή και ανταγωνιστική Ελλάδα.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε για την επανεκλογή του τον βουλευτή μας κύριο Βλάση Κωνσταντίνο αλλά και τους μη εκλεγμένους κύριους Κατσίρη Ιωάννη και Γιαννακόπουλο Νικόλαο και κυρίες Λυτρίβη Ιωάννα και Παπαηλίου Βασιλική για τον έντιμο, ηθικό και με αξιοπρέπεια αγώνα που έδωσαν για μια καλύτερη Αρκαδία.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους και επόπτες του κόμματος μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κατά την διάρκεια τις εκλογικής διαδικασίας .

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!

Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεγαλόπολης
O Αντιπρόεδρος
Νικόλαος Μπαλίκος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here