Μήνυμα καλωσορίσματος από τον Σύλλογο Γονέων 2ου Δημ.Σχολείου Μεγαλόπολης

0
504

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης, έπειτα από τις επίσημες ανακοινώσεις αποτελεσμάτων του Υπουργείου Παιδείας και των αρμοδίων φορέων για τις τοποθετήσεις των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων στην πόλης μας, θέλουμε να συγχαρούμε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων Διευθύντριας στο Σχολείο μας την κ. Βασιλική Κουρούση-Καραλή και να της ευχηθούμε να έχει καλή και δημιουργική θητεία.

Κυρία Βασιλική Κουρούση – Καραλή, ως «καινούρια» πλέον Διευθύντρια στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης, σας καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση προς το πρόσωπό σας. Είστε επί σειρά ετών Δασκάλα και Παιδαγωγός στο σχολείο μας, με ιδιαίτερα και αξιοσημείωτα αποτελέσματα εκμάθησης και προσφοράς κοινωνικών εφοδίων προς τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων, που έως τώρα είχατε αναλάβει!!!

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, ως Σύλλογος και μαζί με εμάς όλοι οι γονείς των παιδιών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγ/λης, κάθε επιτυχία στα καινούρια καθήκοντά σας και ανάλογα αξιοσημείωτα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της καινούρια θητείας σας.
Επίσης θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως θα προσπαθήσουμε μαζί σας για την ποιοτική αναβάθμιση του σχολείου μας, και πως θα μας βρείτε συν- αρωγούς στην κάθε σας προσπάθεια. Άλλωστε επί σειρά ετών ο Σύλλογός μας, προς όλους τους προηγούμενους διευθυντές και διευθύντριες, έχει δείξει την πρέπουσα συνεργασία για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του σχολείου μας.

Σας καλωσορίζουμε και σας υποδεχόμαστε όλοι οι γονείς και τα παιδιά μας. Καλή δύναμη για τη συνέχεια, γνωρίζοντας καλά τις δυσκολίες του έργου σας, μια δύναμη που πηγάζει, θαρρούμε, από το βλέμμα του κάθε μαθητή.
Καλή σας αρχή ως διευθύντρια στο σχολείο μας!

Το Δ.Σ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here