Μέλος στην Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΣΕΤ ο Γιώργος Κουλουράς

0
297

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων Οργάνων Διοίκησης και Ελέγχου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με τριετή θητεία.

Η ΕΣΕΤ αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και ιστορικότερα επαγγελματικά δημοσιογραφικά σωματεία, με εκπροσώπηση σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας.

Ο συμπατριώτης μας, πολιτικός επιστήμονας και δημοσιογράφος Γιώργος Κουλουράς εξελέγη αναπληρωματικό μέλος της Εξελεγκτική Επιτροπής της Ένωσης.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος «συγχαρητήρια στα νέα όργανα διοίκησης και ελέγχου της Ένωσης. Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους δημοσιογράφους, από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι με ψήφισαν και με εξέλεξαν αναπληρωματικό μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου. Υποχρέωση μου είναι να δικαιώνω κάθε στιγμή τις προσδοκίες τις δικές σας. Γνωρίσουμε ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα. Είμαστε εδώ για να τα παλέψουμε με ψηλά το ηθικό. Δεσμεύομαι στο να συνεχίσω να υπηρετώ αρχές και αξίες καθώς είναι ο μόνος δρόμος για να μπορείς να κοιτάζεις τους συμπολίτες σου στα μάτια με ειλικρίνεια. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πρέπει να είναι πυλώνας της Δημοκρατίας, ενημερώνοντας τον πολίτη με αντικειμενικότητα.»

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα αμέσως μετά την εκλογή του από την Γενική Συνέλευση απαρτίζεται από τους:

Γιώργο Κουκουλιάτα, Πρόεδρο Εύη Μιχωλού, Αντιπρόεδρο Γιώργο Παπούλια, Γεν. Γραμματέα Κώστα Τσιμόπουλο, Ταμία Τάνια Δούλαλα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Γιώργο Ναστούλη και Γιάννη Καρβουνιάρη ως μέλη και αναπληρωματικά μέλη τους Λευτέρη Μωυσιάδη και Ευάγγελο Κολωνιά

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο

Η σύνθεση του νέου Πειθαρχικού Συμβουλίου: Νίκος Λύτρας, πρόεδρος και μέλη η Σταματία Ράπτη και ο Διονύσης Κλαυδιανός με αναπληρωματικό μέλος τον Κώστα Μαργαρίτη

Η Εξελεγκτική Επιτροπή

Τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελούν η Μαρία Βαλσαμοπούλου, πρόεδρος και μέλη ο Γιώργος Οικονόμου και η Τζίνα Πανδρούλα με αναπληρωματικό μέλος τον Γιώργο Κουλουρά (από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας)

eset (1)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here