Λύθηκε το πρόβλημα με τις εργασίες στο Αρχαίο Θεάτρο Μεγαλόπολης

0
168

Λύθηκε το πρόβλημα που είχε προκύψει με τις εργασίες στο Αρχαίο Μεγαλόπολης. Συγκεκριμένα δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια η ανάκληση της απόφασης που έφερε τις απολύσεις του προσωπικού και πλέον οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά.

Αναλυτικά το θέμα έχει ως εξής:

Την Τρίτη 7 Ιουνίου δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η απόφαση με θέμα: «Λύση σύμβασης επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης του έργου ”Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης για την υλοποίηση εργασιών Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης”».

δείτε την σχετική μας δημοσίευση ΕΔΩ

Την Τρίτη 14 Ιουνίου νέα απόφαση με υπογραφή της Προϊσταμένης της Εφορείας Άννα-Βασιλική Καραπαναγιώτου ανακαλεί την προηγούμενη.

Η νέα απόφαση αναφέρει:

Ανάκληση της ανακοίνωσης για λύση σύμβασης επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης του έργου «Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης για την υλοποίηση εργασιών «Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης».

Η απόφαση πάρθηκε έχοντας υπόψη τις ανάγκες του έργου της ΕΦΑ Αρκαδίας για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης του έργου «Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης, για την υλοποίηση εργασιών «Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης.

Δείτε την απόφαση αναλυτικά ΕΔΩ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here