Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΤΙ...

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ?

Μεγάλο θόρυβο έχει προκαλέσει μια επιστολή που έστειλε η λογίστρια της δημοτικής επιχείρησης στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης.
Στην επιστολή της αναφέρει ότι έχει γίνει αλλαγή λογιστικού γραφείου και μάλιστα όχι από την Μεγαλόπολη αλλά από την Αθήνα, επειδή έχει κάνει εξώδικο στην Δήμο Μεγαλόπολης για ένα πολύ σοβαρό προσωπικό της θέμα.
Από την επιστολή αυτή μαθαίνουμε ότι συνεργάτης του λογιστικού γραφείου από την Αθήνα , εντελώς συμπτωματικά θα είναι ο γιός δημοτικού συμβούλου της παράταξης του κ Μπούρα!
Είναι σίγουρο ότι δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά και πολλές απορίες.
Δημοσιεύω την επιστολή αυτούσια και σε νεότερη ανάρτηση θα ασχοληθώ και πάλι με νέες λεπτομέρειες!
ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΤΕΛΗ – ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 6 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ
ΑΦΜ: 042718753 Δ.Ο.Υ: ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΤΗΛ. & ΦΑΧ.: 2791024431 & 2791025531
Email: kanteli@otenet.gr
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 16/01/2012
Προς Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου
Του Δημου Μεγαλόπολης
Κον Κάβουρα Αναστάσιο. Κοινοποίηση:
Δημοτικές παρατάξεις μειοψηφίας. Θέμα : 1. Αλλαγή λογιστή στην Δημοτική κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου
Μεγαλόπολης
2. Συνδετήρια οδός Μεγαλόπολης με νέα Εθνική οδό. Κε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω για ένα θέμα , κατά την γνώμη μου πολύ σοβαρό και πολύ επείγον για το μέλλον της δημοτικής επιχείρησης .και εσείς αποφασίστε αν θα συζητηθεί στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Εργάζομαι στην Δημοτική επιχείρηση( στο νέο και το παλιό νομικό πρόσωπο) από το έτος 1999, με συμβάσεις έργου. Ακόμα και τα διαστήματα που καθυστερούσε η υπογραφή της σύμβασής μου, με ευσυνειδησία ,έκανα την εργασία που μου είχε ανατεθεί. Αυτό έκανα και τώρα, δηλ. ενώ έχει τελειώσει η σύμβασή μου από τις 31/12/2011 εγώ συνέχιζα και εργαζόμουν κανονικά και συνεχίζω και εργάζομαι κανονικά γιατί οι υποχρεώσεις της επιχείρησης τρέχουν.
Ποτέ μέχρι σήμερα η διοίκηση της επιχείρησης δεν διέκοψε συμβάσεις εργαζομένων ή συνεργατών της αν δεν υπήρχε σημαντικό πρόβλημα. Και μέχρι τώρα δεν έχει δημιουργηθεί κανένα σημαντικό θέμα με την εργασία μου. Εντελώς ξαφνικά φέτος η πρόεδρος της επιχείρησης διαμέσου της διευθύντριας μου ζήτησε να καταθέσω προσφορά για τις υπηρεσίες μου. Θεωρώντας προσβλητικό και υποτιμητικό μετά από 13 χρόνια συνεργασίας αρνήθηκα να δώσω, λέγοντας ότι έχω σύμβαση με την επιχείρηση και για τις υπηρεσίες μου και για την αμοιβή μου (η οποία μειώθηκε κατά 30% τον Ιούνιο 2011 μετά από δική μου απόφαση), και δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω ή να αφαιρέσω.
Στην κατ΄ιδίαν συζήτηση με τον Κ. Δήμαρχο και την Κα πρόεδρο που εγώ ζήτησα, στις 11/01/2011, ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μου και η εργασία που έχω κάνει για την επιχείρηση είναι γνωστές κατά την διάρκεια των 13 ετών που συνεργάζομαι με την επιχείρηση (έχουν γίνει έλεγχοι από το Υπουργείο), καθώς και το τελευταίο τρίμηνο που η επιχείρηση ελέγχεται από το ελεγκτικό συνέδριο και τον αγώνα που κάναμε να πληρωθούν οι προμηθευτές και το προσωπικό , ότι οι λογιστικές υπηρεσίες δεν είναι μακαρόνια για να διαλέξεις το σούπερ μάρκετ που θα τις αγοράσεις και ότι αν θέλουν οποσδήποτε να δώσουν αλλού την επιχείρηση και μία προσφορά 100,00 να δώσω, αυτοί θα βρούν με 80,00 ευρώ, εννοώντας ότι δεν υπήρχε το αδιάβλητο των προσφορών.
Το απογεύμα της ίδιας μέρας πληροφορήθηκα ότι οι λογιστικές υπηρεσίες της επιχείρησης δόθηκαν σε ένα λογιστικό γραφείο της Αθήνας, με οικονομικότερη μεν προσφορά αλλά μη προσφέροντας εξωτερικές υπηρεσίες.
Κε πρόεδρε, Κοι δημοτικοί σύμβουλοι, η δημοτική επιχείρηση είναι μία μεγάλη επιχείρηση, προσφέρει σοβαρό έργο στην πόλη σε πολλά επίπεδα, πολιτισμικά, κοινωνικά, εργασιακά και κυρίως διαχειρίζεται πολλά προγράμματα και έχει ένα μεγάλο προϋπολογισμό. Χρειάζεται λοιπόν έναν άνθρωπο διαθέσιμο κάθε στιγμή, για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Η απόφαση λοιπόν συνεργασίας με ένα λογιστή που θα βρίσκεται σε απόσταση 200 χλμ καθημερινά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους και δεν δικαιολογείται από την διαφορά των 100,00 μηνιαίως, άλλωστε οι εξωτερικές εργασίες της επιχείρησης στοιχίζουν πολύ περισσότερο.. Είναι επίσης μια περίοδος με πολλές φορολογικές υποχρεώσεις, που αφορούν όχι μόνο την παρούσα επιχείρηση αλλά και αυτή που συγχωνεύτηκε.
Κε πρόεδρε, Κοι δημοτικοί σύμβουλοι, ζούμε ένα μικρό τόπο και λίγο πολύ γνω] ]>

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

64 ΣΧΟΛΙΑ

 1. το νομιμο ειναι και ηθικο!? δεστε το και σαν ερωτηση!ολα αγγελικα φτιαγμενα σε αυτη την πολη,ακομα ηχει στα αυτια μου το συνθημα…ψηφιζω μπουρα να φυγει η σαβουρα! τελικα η σαβουρα…ζει και βασιλευει!!

 2. το νομιμο ειναι και ηθικο!? δεστε το και σαν ερωτηση!ολα αγγελικα φτιαγμενα σε αυτη την πολη,ακομα ηχει στα αυτια μου το συνθημα…ψηφιζω μπουρα να φυγει η σαβουρα! τελικα η σαβουρα…ζει και βασιλευει!!

 3. το νομιμο ειναι και ηθικο!? δεστε το και σαν ερωτηση!ολα αγγελικα φτιαγμενα σε αυτη την πολη,ακομα ηχει στα αυτια μου το συνθημα…ψηφιζω μπουρα να φυγει η σαβουρα! τελικα η σαβουρα…ζει και βασιλευει!!

 4. το νομιμο ειναι και ηθικο!? δεστε το και σαν ερωτηση!ολα αγγελικα φτιαγμενα σε αυτη την πολη,ακομα ηχει στα αυτια μου το συνθημα…ψηφιζω μπουρα να φυγει η σαβουρα! τελικα η σαβουρα…ζει και βασιλευει!!

 5. 12 εκατομύρια ευρώ ψηφίστηκαν για το τεχνικό πρόγραμμα της Μεγαλόπολης αλλά χωρίς καμία θέση έργασίας.Θά γίνουν όλα μάντρες και επταχίλιαρα για να ψηφίσουμε πάλι τόν γιατρό.Όλοι σε σειρά να φτιάξουμε τούς κουμπάρους και τα κουμπαρόπουλα.

 6. 12 εκατομύρια ευρώ ψηφίστηκαν για το τεχνικό πρόγραμμα της Μεγαλόπολης αλλά χωρίς καμία θέση έργασίας.Θά γίνουν όλα μάντρες και επταχίλιαρα για να ψηφίσουμε πάλι τόν γιατρό.Όλοι σε σειρά να φτιάξουμε τούς κουμπάρους και τα κουμπαρόπουλα.

 7. 12 εκατομύρια ευρώ ψηφίστηκαν για το τεχνικό πρόγραμμα της Μεγαλόπολης αλλά χωρίς καμία θέση έργασίας.Θά γίνουν όλα μάντρες και επταχίλιαρα για να ψηφίσουμε πάλι τόν γιατρό.Όλοι σε σειρά να φτιάξουμε τούς κουμπάρους και τα κουμπαρόπουλα.

 8. 12 εκατομύρια ευρώ ψηφίστηκαν για το τεχνικό πρόγραμμα της Μεγαλόπολης αλλά χωρίς καμία θέση έργασίας.Θά γίνουν όλα μάντρες και επταχίλιαρα για να ψηφίσουμε πάλι τόν γιατρό.Όλοι σε σειρά να φτιάξουμε τούς κουμπάρους και τα κουμπαρόπουλα.

 9. Ο καταξιωμένος και επιτυχημένος μας δήμαρχος δεν έχει κάνει τίποτα για την τηλεθερμανση 6 χρόνια τώρα. Δεν έχει καταφέρει να κλείσει τις λακουβες ακόμα και μπροστά στο σπίτι του και στο δημαρχείο . Εκτέλεσε μόνο το 5 % του τεχνικού προγράμματος του για το 2011 ! Έχει αποτύχει σε όλα εκτός απο ένα . Έχει καταφέρει να βολέψει συγκεκριμένα παιδιά δημοτικών του συμβούλων σε εργολάβους που παίρνουν αρκετές αναθέσεις η τα έχει με συμβάσεις στον δήμο ! Γιάννης κερνάει και γιάννης πίνει ! Απορώ πως το επιτρέπουν αυτό οι υπόλοιποι σύμβουλοι !!! Ακόμα και λιγοστά έργα που γίνονται είναι για να γίνουν τα χατήρια στους ημετερους !
  Δεν πειράζει , καλά να πάθουμε , μόνοι μας βγάλαμε τα ματια μας! Αυτούς ψηφίσαμε , αυτοί μας αξίζουν!!

 10. Ο καταξιωμένος και επιτυχημένος μας δήμαρχος δεν έχει κάνει τίποτα για την τηλεθερμανση 6 χρόνια τώρα. Δεν έχει καταφέρει να κλείσει τις λακουβες ακόμα και μπροστά στο σπίτι του και στο δημαρχείο . Εκτέλεσε μόνο το 5 % του τεχνικού προγράμματος του για το 2011 ! Έχει αποτύχει σε όλα εκτός απο ένα . Έχει καταφέρει να βολέψει συγκεκριμένα παιδιά δημοτικών του συμβούλων σε εργολάβους που παίρνουν αρκετές αναθέσεις η τα έχει με συμβάσεις στον δήμο ! Γιάννης κερνάει και γιάννης πίνει ! Απορώ πως το επιτρέπουν αυτό οι υπόλοιποι σύμβουλοι !!! Ακόμα και λιγοστά έργα που γίνονται είναι για να γίνουν τα χατήρια στους ημετερους !
  Δεν πειράζει , καλά να πάθουμε , μόνοι μας βγάλαμε τα ματια μας! Αυτούς ψηφίσαμε , αυτοί μας αξίζουν!!

 11. Ο καταξιωμένος και επιτυχημένος μας δήμαρχος δεν έχει κάνει τίποτα για την τηλεθερμανση 6 χρόνια τώρα. Δεν έχει καταφέρει να κλείσει τις λακουβες ακόμα και μπροστά στο σπίτι του και στο δημαρχείο . Εκτέλεσε μόνο το 5 % του τεχνικού προγράμματος του για το 2011 ! Έχει αποτύχει σε όλα εκτός απο ένα . Έχει καταφέρει να βολέψει συγκεκριμένα παιδιά δημοτικών του συμβούλων σε εργολάβους που παίρνουν αρκετές αναθέσεις η τα έχει με συμβάσεις στον δήμο ! Γιάννης κερνάει και γιάννης πίνει ! Απορώ πως το επιτρέπουν αυτό οι υπόλοιποι σύμβουλοι !!! Ακόμα και λιγοστά έργα που γίνονται είναι για να γίνουν τα χατήρια στους ημετερους !
  Δεν πειράζει , καλά να πάθουμε , μόνοι μας βγάλαμε τα ματια μας! Αυτούς ψηφίσαμε , αυτοί μας αξίζουν!!

 12. Ο καταξιωμένος και επιτυχημένος μας δήμαρχος δεν έχει κάνει τίποτα για την τηλεθερμανση 6 χρόνια τώρα. Δεν έχει καταφέρει να κλείσει τις λακουβες ακόμα και μπροστά στο σπίτι του και στο δημαρχείο . Εκτέλεσε μόνο το 5 % του τεχνικού προγράμματος του για το 2011 ! Έχει αποτύχει σε όλα εκτός απο ένα . Έχει καταφέρει να βολέψει συγκεκριμένα παιδιά δημοτικών του συμβούλων σε εργολάβους που παίρνουν αρκετές αναθέσεις η τα έχει με συμβάσεις στον δήμο ! Γιάννης κερνάει και γιάννης πίνει ! Απορώ πως το επιτρέπουν αυτό οι υπόλοιποι σύμβουλοι !!! Ακόμα και λιγοστά έργα που γίνονται είναι για να γίνουν τα χατήρια στους ημετερους !
  Δεν πειράζει , καλά να πάθουμε , μόνοι μας βγάλαμε τα ματια μας! Αυτούς ψηφίσαμε , αυτοί μας αξίζουν!!

 13. Σεμνά και ταπεινά κυλάει ο χρόνος ! Όλα τα δικά μας παιδιά και οι δικοί μας εργολάβοι απολαμβάνουν τα οφιτσια! Αλλα οι αντιπολιτευσεις τι κάνουν άραγε ; Γιατί δεν μιλάει κανένας ; Και αφήνουν τους κουμπάρους να τρώνε με χρυσά κουτάλια;

 14. Σεμνά και ταπεινά κυλάει ο χρόνος ! Όλα τα δικά μας παιδιά και οι δικοί μας εργολάβοι απολαμβάνουν τα οφιτσια! Αλλα οι αντιπολιτευσεις τι κάνουν άραγε ; Γιατί δεν μιλάει κανένας ; Και αφήνουν τους κουμπάρους να τρώνε με χρυσά κουτάλια;

 15. Σεμνά και ταπεινά κυλάει ο χρόνος ! Όλα τα δικά μας παιδιά και οι δικοί μας εργολάβοι απολαμβάνουν τα οφιτσια! Αλλα οι αντιπολιτευσεις τι κάνουν άραγε ; Γιατί δεν μιλάει κανένας ; Και αφήνουν τους κουμπάρους να τρώνε με χρυσά κουτάλια;

 16. Σεμνά και ταπεινά κυλάει ο χρόνος ! Όλα τα δικά μας παιδιά και οι δικοί μας εργολάβοι απολαμβάνουν τα οφιτσια! Αλλα οι αντιπολιτευσεις τι κάνουν άραγε ; Γιατί δεν μιλάει κανένας ; Και αφήνουν τους κουμπάρους να τρώνε με χρυσά κουτάλια;

 17. sovaro to thema alla mhpws krivete kati allo?na mathoume an katethesan kai alloi prosfores?poioi kai me ti antitimo?htan h prosfora twn athinaiwn h poio symfairousa?an nai de vlepw kanena thema.mhpws h olh antidrash exei na kanei me aftous pou apla etrwgan tosa xronia?lew mhpws.ola sto fws loipon gia na doume ti symvainei pragmatika giati se periodo kriseis de tha me peiraze na eperne th douleia akoma kai etairia apo thn zouazilandh an htan h poio oikonomikh kai aksiopisth.fysika kai na voithisoume thn polh alla na mh mas klevoun kai mes ta matia mas.kai mhn menete me anoikto to stoma.oloi sas gnwrizetai periptwseis megalopolitvn pou zoun eis varos mas eite mesw tou Dhmou eite mesw ths DEH.as mathoume loipon oles tis leptomeries kai meta apofasizoume an o Dhmarxos kanei kala h oxi.

 18. sovaro to thema alla mhpws krivete kati allo?na mathoume an katethesan kai alloi prosfores?poioi kai me ti antitimo?htan h prosfora twn athinaiwn h poio symfairousa?an nai de vlepw kanena thema.mhpws h olh antidrash exei na kanei me aftous pou apla etrwgan tosa xronia?lew mhpws.ola sto fws loipon gia na doume ti symvainei pragmatika giati se periodo kriseis de tha me peiraze na eperne th douleia akoma kai etairia apo thn zouazilandh an htan h poio oikonomikh kai aksiopisth.fysika kai na voithisoume thn polh alla na mh mas klevoun kai mes ta matia mas.kai mhn menete me anoikto to stoma.oloi sas gnwrizetai periptwseis megalopolitvn pou zoun eis varos mas eite mesw tou Dhmou eite mesw ths DEH.as mathoume loipon oles tis leptomeries kai meta apofasizoume an o Dhmarxos kanei kala h oxi.

 19. sovaro to thema alla mhpws krivete kati allo?na mathoume an katethesan kai alloi prosfores?poioi kai me ti antitimo?htan h prosfora twn athinaiwn h poio symfairousa?an nai de vlepw kanena thema.mhpws h olh antidrash exei na kanei me aftous pou apla etrwgan tosa xronia?lew mhpws.ola sto fws loipon gia na doume ti symvainei pragmatika giati se periodo kriseis de tha me peiraze na eperne th douleia akoma kai etairia apo thn zouazilandh an htan h poio oikonomikh kai aksiopisth.fysika kai na voithisoume thn polh alla na mh mas klevoun kai mes ta matia mas.kai mhn menete me anoikto to stoma.oloi sas gnwrizetai periptwseis megalopolitvn pou zoun eis varos mas eite mesw tou Dhmou eite mesw ths DEH.as mathoume loipon oles tis leptomeries kai meta apofasizoume an o Dhmarxos kanei kala h oxi.

 20. sovaro to thema alla mhpws krivete kati allo?na mathoume an katethesan kai alloi prosfores?poioi kai me ti antitimo?htan h prosfora twn athinaiwn h poio symfairousa?an nai de vlepw kanena thema.mhpws h olh antidrash exei na kanei me aftous pou apla etrwgan tosa xronia?lew mhpws.ola sto fws loipon gia na doume ti symvainei pragmatika giati se periodo kriseis de tha me peiraze na eperne th douleia akoma kai etairia apo thn zouazilandh an htan h poio oikonomikh kai aksiopisth.fysika kai na voithisoume thn polh alla na mh mas klevoun kai mes ta matia mas.kai mhn menete me anoikto to stoma.oloi sas gnwrizetai periptwseis megalopolitvn pou zoun eis varos mas eite mesw tou Dhmou eite mesw ths DEH.as mathoume loipon oles tis leptomeries kai meta apofasizoume an o Dhmarxos kanei kala h oxi.

 21. εγω θα συνεχισω αυτο που αναφερει ο παραπανω σχολιαστης. τοσα χρονια τι γινοταν? ζητηθηκαν τωρα προσφορες απο αλλα γραφεια της μεγαλοπολης? απο την στιγμη που μπορει να γινει η δουλεια απο γραφειο της πολης γιατι να πηγαινουμε αλλου? και μαλιστα ειμαι πολυ περιεργη να μαθω..πως ενημερωθηκε το γραφειο της αθηνας και εδωσε προσφορα? εδω δεν κολλαει το γεγονος οτι εμπλεκεται δημοτικος συμβουλος? αρα εχουμε σαν δεδομενο οτι δημοτικος συμβουλος παρενεβη μεσω του παιδιου του και εχουμε προσφορα απο την αθηνα! αρα μιλαμε για λαμογια πρωτου βαθμου! και επισης για να ειμαστε ακριβεις στην συγκριση θα πρεπει να συγκρινουμε τις υπηρεσιες που πληρονωταν το γραφειο στην μεγαλοπολη με αυτες που θα προσφερει το αλλο απο την αθηνα…ειναι ιδιες? αν οχι τοτε περιπλεκονται ακομα πιο πολυ τα πραγματα!! οπως και να εχει η υποθεση βρωμαει παρα πολυ…και δεν ειναι η μονη..πολλα εχουν ακουσει τα αυτια μας και εχουν δει τα ματια μας!!

 22. εγω θα συνεχισω αυτο που αναφερει ο παραπανω σχολιαστης. τοσα χρονια τι γινοταν? ζητηθηκαν τωρα προσφορες απο αλλα γραφεια της μεγαλοπολης? απο την στιγμη που μπορει να γινει η δουλεια απο γραφειο της πολης γιατι να πηγαινουμε αλλου? και μαλιστα ειμαι πολυ περιεργη να μαθω..πως ενημερωθηκε το γραφειο της αθηνας και εδωσε προσφορα? εδω δεν κολλαει το γεγονος οτι εμπλεκεται δημοτικος συμβουλος? αρα εχουμε σαν δεδομενο οτι δημοτικος συμβουλος παρενεβη μεσω του παιδιου του και εχουμε προσφορα απο την αθηνα! αρα μιλαμε για λαμογια πρωτου βαθμου! και επισης για να ειμαστε ακριβεις στην συγκριση θα πρεπει να συγκρινουμε τις υπηρεσιες που πληρονωταν το γραφειο στην μεγαλοπολη με αυτες που θα προσφερει το αλλο απο την αθηνα…ειναι ιδιες? αν οχι τοτε περιπλεκονται ακομα πιο πολυ τα πραγματα!! οπως και να εχει η υποθεση βρωμαει παρα πολυ…και δεν ειναι η μονη..πολλα εχουν ακουσει τα αυτια μας και εχουν δει τα ματια μας!!

 23. εγω θα συνεχισω αυτο που αναφερει ο παραπανω σχολιαστης. τοσα χρονια τι γινοταν? ζητηθηκαν τωρα προσφορες απο αλλα γραφεια της μεγαλοπολης? απο την στιγμη που μπορει να γινει η δουλεια απο γραφειο της πολης γιατι να πηγαινουμε αλλου? και μαλιστα ειμαι πολυ περιεργη να μαθω..πως ενημερωθηκε το γραφειο της αθηνας και εδωσε προσφορα? εδω δεν κολλαει το γεγονος οτι εμπλεκεται δημοτικος συμβουλος? αρα εχουμε σαν δεδομενο οτι δημοτικος συμβουλος παρενεβη μεσω του παιδιου του και εχουμε προσφορα απο την αθηνα! αρα μιλαμε για λαμογια πρωτου βαθμου! και επισης για να ειμαστε ακριβεις στην συγκριση θα πρεπει να συγκρινουμε τις υπηρεσιες που πληρονωταν το γραφειο στην μεγαλοπολη με αυτες που θα προσφερει το αλλο απο την αθηνα…ειναι ιδιες? αν οχι τοτε περιπλεκονται ακομα πιο πολυ τα πραγματα!! οπως και να εχει η υποθεση βρωμαει παρα πολυ…και δεν ειναι η μονη..πολλα εχουν ακουσει τα αυτια μας και εχουν δει τα ματια μας!!

 24. εγω θα συνεχισω αυτο που αναφερει ο παραπανω σχολιαστης. τοσα χρονια τι γινοταν? ζητηθηκαν τωρα προσφορες απο αλλα γραφεια της μεγαλοπολης? απο την στιγμη που μπορει να γινει η δουλεια απο γραφειο της πολης γιατι να πηγαινουμε αλλου? και μαλιστα ειμαι πολυ περιεργη να μαθω..πως ενημερωθηκε το γραφειο της αθηνας και εδωσε προσφορα? εδω δεν κολλαει το γεγονος οτι εμπλεκεται δημοτικος συμβουλος? αρα εχουμε σαν δεδομενο οτι δημοτικος συμβουλος παρενεβη μεσω του παιδιου του και εχουμε προσφορα απο την αθηνα! αρα μιλαμε για λαμογια πρωτου βαθμου! και επισης για να ειμαστε ακριβεις στην συγκριση θα πρεπει να συγκρινουμε τις υπηρεσιες που πληρονωταν το γραφειο στην μεγαλοπολη με αυτες που θα προσφερει το αλλο απο την αθηνα…ειναι ιδιες? αν οχι τοτε περιπλεκονται ακομα πιο πολυ τα πραγματα!! οπως και να εχει η υποθεση βρωμαει παρα πολυ…και δεν ειναι η μονη..πολλα εχουν ακουσει τα αυτια μας και εχουν δει τα ματια μας!!

 25. Το θέμα δεν ειναι τόσο περίπλοκο όσο νομίζετε.Απλά ο μπούρας πήρε μαζί με το συνάφη του απόφαση να φτιάξει τα δικά του τα παιδιά, με αδιαφανές και στα όρια της ηθικής αποφάσεις.Βολεύει τους κολλητούς του με την μεταφορά του περιφερειακού δρόμου,(θα δουμε τους ευνοούμενους σε λίγο χρόνο)τιμωρεί με άδικο τρόπο σε όποιον πολίτη διαφωνεί στην αδικία,υποβαθμίζει τον θεσμό και την δύναμη των αποφάσεων του Δημ. Συμβουλίου(ο δρόμος πάει εκεί όπου του προστάζουν οι δικοί του ευνοούμενοι)και τέλος γίνεται ένας άνθρωπος ο οποίος στην θητεία του μάθαμε πώς λειτουργεί ο θεσμός της παραπολιτικής.Με ποιά λογική επιλέγει ο δήμαρχος ποιός από τους συμπολίτες μας θα αδικηθεί;Γιατί το θέμα δεν το πάει στο Δημοτικό συμβούλιο;Δέν μας πείθει ότι δεν εξυπηρετεί των κολλητών του τα συμφέροντα.Γιατρέ είσαι κι εσύ σαν τον Γιωργάκη,πλειοψηφία στις εκλογές και μειοψηφία στην συνείδεισή μας.

 26. Το θέμα δεν ειναι τόσο περίπλοκο όσο νομίζετε.Απλά ο μπούρας πήρε μαζί με το συνάφη του απόφαση να φτιάξει τα δικά του τα παιδιά, με αδιαφανές και στα όρια της ηθικής αποφάσεις.Βολεύει τους κολλητούς του με την μεταφορά του περιφερειακού δρόμου,(θα δουμε τους ευνοούμενους σε λίγο χρόνο)τιμωρεί με άδικο τρόπο σε όποιον πολίτη διαφωνεί στην αδικία,υποβαθμίζει τον θεσμό και την δύναμη των αποφάσεων του Δημ. Συμβουλίου(ο δρόμος πάει εκεί όπου του προστάζουν οι δικοί του ευνοούμενοι)και τέλος γίνεται ένας άνθρωπος ο οποίος στην θητεία του μάθαμε πώς λειτουργεί ο θεσμός της παραπολιτικής.Με ποιά λογική επιλέγει ο δήμαρχος ποιός από τους συμπολίτες μας θα αδικηθεί;Γιατί το θέμα δεν το πάει στο Δημοτικό συμβούλιο;Δέν μας πείθει ότι δεν εξυπηρετεί των κολλητών του τα συμφέροντα.Γιατρέ είσαι κι εσύ σαν τον Γιωργάκη,πλειοψηφία στις εκλογές και μειοψηφία στην συνείδεισή μας.

 27. Το θέμα δεν ειναι τόσο περίπλοκο όσο νομίζετε.Απλά ο μπούρας πήρε μαζί με το συνάφη του απόφαση να φτιάξει τα δικά του τα παιδιά, με αδιαφανές και στα όρια της ηθικής αποφάσεις.Βολεύει τους κολλητούς του με την μεταφορά του περιφερειακού δρόμου,(θα δουμε τους ευνοούμενους σε λίγο χρόνο)τιμωρεί με άδικο τρόπο σε όποιον πολίτη διαφωνεί στην αδικία,υποβαθμίζει τον θεσμό και την δύναμη των αποφάσεων του Δημ. Συμβουλίου(ο δρόμος πάει εκεί όπου του προστάζουν οι δικοί του ευνοούμενοι)και τέλος γίνεται ένας άνθρωπος ο οποίος στην θητεία του μάθαμε πώς λειτουργεί ο θεσμός της παραπολιτικής.Με ποιά λογική επιλέγει ο δήμαρχος ποιός από τους συμπολίτες μας θα αδικηθεί;Γιατί το θέμα δεν το πάει στο Δημοτικό συμβούλιο;Δέν μας πείθει ότι δεν εξυπηρετεί των κολλητών του τα συμφέροντα.Γιατρέ είσαι κι εσύ σαν τον Γιωργάκη,πλειοψηφία στις εκλογές και μειοψηφία στην συνείδεισή μας.

 28. Το θέμα δεν ειναι τόσο περίπλοκο όσο νομίζετε.Απλά ο μπούρας πήρε μαζί με το συνάφη του απόφαση να φτιάξει τα δικά του τα παιδιά, με αδιαφανές και στα όρια της ηθικής αποφάσεις.Βολεύει τους κολλητούς του με την μεταφορά του περιφερειακού δρόμου,(θα δουμε τους ευνοούμενους σε λίγο χρόνο)τιμωρεί με άδικο τρόπο σε όποιον πολίτη διαφωνεί στην αδικία,υποβαθμίζει τον θεσμό και την δύναμη των αποφάσεων του Δημ. Συμβουλίου(ο δρόμος πάει εκεί όπου του προστάζουν οι δικοί του ευνοούμενοι)και τέλος γίνεται ένας άνθρωπος ο οποίος στην θητεία του μάθαμε πώς λειτουργεί ο θεσμός της παραπολιτικής.Με ποιά λογική επιλέγει ο δήμαρχος ποιός από τους συμπολίτες μας θα αδικηθεί;Γιατί το θέμα δεν το πάει στο Δημοτικό συμβούλιο;Δέν μας πείθει ότι δεν εξυπηρετεί των κολλητών του τα συμφέροντα.Γιατρέ είσαι κι εσύ σαν τον Γιωργάκη,πλειοψηφία στις εκλογές και μειοψηφία στην συνείδεισή μας.

 29. Σήμερα είχα μια συζήτηση με έναν φίλο που είναι στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου μας,και μου είπε ότι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ανακοίνωσε ότι ο δρόμος θα περάσει στα συνεργεία του Χάβαρη.Δηλαδή θα χρειαστεί περίπου 3-4χρόνια για αλλαγή σχεδίου πόλεως.Ας μαζευτούμαι όλοι μας με τον σύλλογο εμπόρων κ.λ.π να διεκδηκήσουμε γιατί σε λίγο θα τα κλείσουμε και με τις ευλογίες του δημάρχου μας παρ’ότι άλλα μας λέει…..

 30. Σήμερα είχα μια συζήτηση με έναν φίλο που είναι στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου μας,και μου είπε ότι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ανακοίνωσε ότι ο δρόμος θα περάσει στα συνεργεία του Χάβαρη.Δηλαδή θα χρειαστεί περίπου 3-4χρόνια για αλλαγή σχεδίου πόλεως.Ας μαζευτούμαι όλοι μας με τον σύλλογο εμπόρων κ.λ.π να διεκδηκήσουμε γιατί σε λίγο θα τα κλείσουμε και με τις ευλογίες του δημάρχου μας παρ’ότι άλλα μας λέει…..

 31. Σήμερα είχα μια συζήτηση με έναν φίλο που είναι στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου μας,και μου είπε ότι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ανακοίνωσε ότι ο δρόμος θα περάσει στα συνεργεία του Χάβαρη.Δηλαδή θα χρειαστεί περίπου 3-4χρόνια για αλλαγή σχεδίου πόλεως.Ας μαζευτούμαι όλοι μας με τον σύλλογο εμπόρων κ.λ.π να διεκδηκήσουμε γιατί σε λίγο θα τα κλείσουμε και με τις ευλογίες του δημάρχου μας παρ’ότι άλλα μας λέει…..

 32. Σήμερα είχα μια συζήτηση με έναν φίλο που είναι στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου μας,και μου είπε ότι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ανακοίνωσε ότι ο δρόμος θα περάσει στα συνεργεία του Χάβαρη.Δηλαδή θα χρειαστεί περίπου 3-4χρόνια για αλλαγή σχεδίου πόλεως.Ας μαζευτούμαι όλοι μας με τον σύλλογο εμπόρων κ.λ.π να διεκδηκήσουμε γιατί σε λίγο θα τα κλείσουμε και με τις ευλογίες του δημάρχου μας παρ’ότι άλλα μας λέει…..

 33. Το γέλιο είναι ζωή. Είναι πολύ καλό να μπορεί να γελάει κάποιος. Είτε γελάει από την χαρά του, είτε γελάει με τα χάλια του!
  Οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη γνώση και αντίληψη του διαδικτύου μπορεί να γνωρίζει ότι η πλειοψηφία των ιστολογίων είναι ανώνυμα και οι αναρτήσεις που γίνονται , ανώνυμες και αυτές.
  Το Καφενείο της Μεγαλόπολης λοιπόν δεν ανήκει σε αυτή την πλειοψηφία και όσα παρουσιάζονται είναι επώνυμα!
  Η αναφορά σας λοιπόν για τα ανωνυμία ισχύει μόνο για τα σχόλια και έρχεται να κατακρίνει την ελευθερία του λόγου στα ανώνυμα σχόλια που ενδεχομένως να ενοχλεί πολλούς.
  Έχω επιλέξει να αφήσω ελεύθερα τα σχόλια για να δώσω την δυνατότητα σε όλους να εκφράζονται ελεύθερα και έχω την επιλογή να μην επιτρέπω προσβλητικές και ανάρμοστες συμπεριφορές.

 34. Το γέλιο είναι ζωή. Είναι πολύ καλό να μπορεί να γελάει κάποιος. Είτε γελάει από την χαρά του, είτε γελάει με τα χάλια του!
  Οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη γνώση και αντίληψη του διαδικτύου μπορεί να γνωρίζει ότι η πλειοψηφία των ιστολογίων είναι ανώνυμα και οι αναρτήσεις που γίνονται , ανώνυμες και αυτές.
  Το Καφενείο της Μεγαλόπολης λοιπόν δεν ανήκει σε αυτή την πλειοψηφία και όσα παρουσιάζονται είναι επώνυμα!
  Η αναφορά σας λοιπόν για τα ανωνυμία ισχύει μόνο για τα σχόλια και έρχεται να κατακρίνει την ελευθερία του λόγου στα ανώνυμα σχόλια που ενδεχομένως να ενοχλεί πολλούς.
  Έχω επιλέξει να αφήσω ελεύθερα τα σχόλια για να δώσω την δυνατότητα σε όλους να εκφράζονται ελεύθερα και έχω την επιλογή να μην επιτρέπω προσβλητικές και ανάρμοστες συμπεριφορές.

 35. Το γέλιο είναι ζωή. Είναι πολύ καλό να μπορεί να γελάει κάποιος. Είτε γελάει από την χαρά του, είτε γελάει με τα χάλια του!
  Οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη γνώση και αντίληψη του διαδικτύου μπορεί να γνωρίζει ότι η πλειοψηφία των ιστολογίων είναι ανώνυμα και οι αναρτήσεις που γίνονται , ανώνυμες και αυτές.
  Το Καφενείο της Μεγαλόπολης λοιπόν δεν ανήκει σε αυτή την πλειοψηφία και όσα παρουσιάζονται είναι επώνυμα!
  Η αναφορά σας λοιπόν για τα ανωνυμία ισχύει μόνο για τα σχόλια και έρχεται να κατακρίνει την ελευθερία του λόγου στα ανώνυμα σχόλια που ενδεχομένως να ενοχλεί πολλούς.
  Έχω επιλέξει να αφήσω ελεύθερα τα σχόλια για να δώσω την δυνατότητα σε όλους να εκφράζονται ελεύθερα και έχω την επιλογή να μην επιτρέπω προσβλητικές και ανάρμοστες συμπεριφορές.

 36. Το γέλιο είναι ζωή. Είναι πολύ καλό να μπορεί να γελάει κάποιος. Είτε γελάει από την χαρά του, είτε γελάει με τα χάλια του!
  Οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη γνώση και αντίληψη του διαδικτύου μπορεί να γνωρίζει ότι η πλειοψηφία των ιστολογίων είναι ανώνυμα και οι αναρτήσεις που γίνονται , ανώνυμες και αυτές.
  Το Καφενείο της Μεγαλόπολης λοιπόν δεν ανήκει σε αυτή την πλειοψηφία και όσα παρουσιάζονται είναι επώνυμα!
  Η αναφορά σας λοιπόν για τα ανωνυμία ισχύει μόνο για τα σχόλια και έρχεται να κατακρίνει την ελευθερία του λόγου στα ανώνυμα σχόλια που ενδεχομένως να ενοχλεί πολλούς.
  Έχω επιλέξει να αφήσω ελεύθερα τα σχόλια για να δώσω την δυνατότητα σε όλους να εκφράζονται ελεύθερα και έχω την επιλογή να μην επιτρέπω προσβλητικές και ανάρμοστες συμπεριφορές.

 37. ρε Δέσποινα,,,,,μην ξεφτυλίζεσαι άλλο,,,,,,Άστο,,,δεν το’χεις!!!!!!!!!Τελικά πού χρωστά και ποιός χρωστά στην πρώην δημοτική επιχείρηση του Δήμου Φαλαισίας;Ξέρει η πρόεδρος να μας πεί;Μήπως ξέρει κανείς;Πόσοι εργάζονται στο κέντρο δημ. απασχόλησης και με ποιό ωράριο;Το μονο σύγουρο ειναι οτι εγω ενω δουλεύω πήρα 200 ευρω λιγότερα,,,,,ενω αυτοι δεν δούλεψαν ποτέ, και πληρώνονται κανονικά.Για του λόγου το αληθές μπορει ο καθ’ένας μας να το διαπιστώσει πηγαίνοντας δίπλα από το Κ.Ε.Π να δεί.Υπάρχει 8ωρο;και πόσοι ειναι;Άσε που με τις πράξεις και τα έργα τους όσοι βρίσκονται εκει, μας ωθούν να μην πηγαίνουμε πάλι τα παιδιά μας.Εχετε καταλάβει οτι διαχειρίζεστε δημόσιο χρήμα;

 38. ρε Δέσποινα,,,,,μην ξεφτυλίζεσαι άλλο,,,,,,Άστο,,,δεν το’χεις!!!!!!!!!Τελικά πού χρωστά και ποιός χρωστά στην πρώην δημοτική επιχείρηση του Δήμου Φαλαισίας;Ξέρει η πρόεδρος να μας πεί;Μήπως ξέρει κανείς;Πόσοι εργάζονται στο κέντρο δημ. απασχόλησης και με ποιό ωράριο;Το μονο σύγουρο ειναι οτι εγω ενω δουλεύω πήρα 200 ευρω λιγότερα,,,,,ενω αυτοι δεν δούλεψαν ποτέ, και πληρώνονται κανονικά.Για του λόγου το αληθές μπορει ο καθ’ένας μας να το διαπιστώσει πηγαίνοντας δίπλα από το Κ.Ε.Π να δεί.Υπάρχει 8ωρο;και πόσοι ειναι;Άσε που με τις πράξεις και τα έργα τους όσοι βρίσκονται εκει, μας ωθούν να μην πηγαίνουμε πάλι τα παιδιά μας.Εχετε καταλάβει οτι διαχειρίζεστε δημόσιο χρήμα;

 39. ρε Δέσποινα,,,,,μην ξεφτυλίζεσαι άλλο,,,,,,Άστο,,,δεν το’χεις!!!!!!!!!Τελικά πού χρωστά και ποιός χρωστά στην πρώην δημοτική επιχείρηση του Δήμου Φαλαισίας;Ξέρει η πρόεδρος να μας πεί;Μήπως ξέρει κανείς;Πόσοι εργάζονται στο κέντρο δημ. απασχόλησης και με ποιό ωράριο;Το μονο σύγουρο ειναι οτι εγω ενω δουλεύω πήρα 200 ευρω λιγότερα,,,,,ενω αυτοι δεν δούλεψαν ποτέ, και πληρώνονται κανονικά.Για του λόγου το αληθές μπορει ο καθ’ένας μας να το διαπιστώσει πηγαίνοντας δίπλα από το Κ.Ε.Π να δεί.Υπάρχει 8ωρο;και πόσοι ειναι;Άσε που με τις πράξεις και τα έργα τους όσοι βρίσκονται εκει, μας ωθούν να μην πηγαίνουμε πάλι τα παιδιά μας.Εχετε καταλάβει οτι διαχειρίζεστε δημόσιο χρήμα;

 40. ρε Δέσποινα,,,,,μην ξεφτυλίζεσαι άλλο,,,,,,Άστο,,,δεν το’χεις!!!!!!!!!Τελικά πού χρωστά και ποιός χρωστά στην πρώην δημοτική επιχείρηση του Δήμου Φαλαισίας;Ξέρει η πρόεδρος να μας πεί;Μήπως ξέρει κανείς;Πόσοι εργάζονται στο κέντρο δημ. απασχόλησης και με ποιό ωράριο;Το μονο σύγουρο ειναι οτι εγω ενω δουλεύω πήρα 200 ευρω λιγότερα,,,,,ενω αυτοι δεν δούλεψαν ποτέ, και πληρώνονται κανονικά.Για του λόγου το αληθές μπορει ο καθ’ένας μας να το διαπιστώσει πηγαίνοντας δίπλα από το Κ.Ε.Π να δεί.Υπάρχει 8ωρο;και πόσοι ειναι;Άσε που με τις πράξεις και τα έργα τους όσοι βρίσκονται εκει, μας ωθούν να μην πηγαίνουμε πάλι τα παιδιά μας.Εχετε καταλάβει οτι διαχειρίζεστε δημόσιο χρήμα;

 41. Καλημέρα φίλε Παναγιώτη.
  Είδα στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου μας οτι θα γίνει έργο ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου μπάσκετ στο Δ.Δ. Κυπαρισίων 7.200 ευρώ.
  Ειναι δυνατόν αυτή την εποχή που ολος ο κόσμος εχει χάσει το μισό του μισθό ,που το 30% εχει βγεί στην ανεργία ,που ερχονται 150000 απολυσεις ,που ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. θαπρεπε να σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα της περιοχής μας ,ειναι δυνατόν να γίνονται τετοια πραγματα.Ας σταματήσουμε κάπου επιτέλους.

 42. Καλημέρα φίλε Παναγιώτη.
  Είδα στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου μας οτι θα γίνει έργο ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου μπάσκετ στο Δ.Δ. Κυπαρισίων 7.200 ευρώ.
  Ειναι δυνατόν αυτή την εποχή που ολος ο κόσμος εχει χάσει το μισό του μισθό ,που το 30% εχει βγεί στην ανεργία ,που ερχονται 150000 απολυσεις ,που ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. θαπρεπε να σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα της περιοχής μας ,ειναι δυνατόν να γίνονται τετοια πραγματα.Ας σταματήσουμε κάπου επιτέλους.

 43. Καλημέρα φίλε Παναγιώτη.
  Είδα στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου μας οτι θα γίνει έργο ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου μπάσκετ στο Δ.Δ. Κυπαρισίων 7.200 ευρώ.
  Ειναι δυνατόν αυτή την εποχή που ολος ο κόσμος εχει χάσει το μισό του μισθό ,που το 30% εχει βγεί στην ανεργία ,που ερχονται 150000 απολυσεις ,που ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. θαπρεπε να σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα της περιοχής μας ,ειναι δυνατόν να γίνονται τετοια πραγματα.Ας σταματήσουμε κάπου επιτέλους.

 44. Καλημέρα φίλε Παναγιώτη.
  Είδα στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου μας οτι θα γίνει έργο ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου μπάσκετ στο Δ.Δ. Κυπαρισίων 7.200 ευρώ.
  Ειναι δυνατόν αυτή την εποχή που ολος ο κόσμος εχει χάσει το μισό του μισθό ,που το 30% εχει βγεί στην ανεργία ,που ερχονται 150000 απολυσεις ,που ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. θαπρεπε να σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα της περιοχής μας ,ειναι δυνατόν να γίνονται τετοια πραγματα.Ας σταματήσουμε κάπου επιτέλους.

 45. Φίλε για να κάνει κάποιος σχεδιασμό της επόμενης μέρας στην πόλη μας, πρέπει να έχει όραμα και θέληση να συγκρουστει με το κατεστημένο.Διστυχώς ο δήμαρχός μας εξαργυρώνει τα γραμμάτια της εκλογής του ακόμα και σήμερα.Δέν είναι ικανός ή δεν θέλει να γίνει τίποτα.Τό μόνο που κάνει 5 χρόνια τώρα,και είναι πολύ καλός σε αυτό, είναι να χωρίζει την πόλη στα δύο.Σέ δικά του παιδιά και ξένα παιδιά.Άλωστε τί περιμέναμε από έναν άνθρωπο που τα έπαιρνε από τον Μεγαλοπολίτη, και που τα εκλογικά του δικαιώματα τα έφερε σε αυτήν την πόλη λίγο πρίν από την εκλογή του σαν Δήμαρχος;Αυτό φαίνεται και από τις καταγγελίες της κας Καντέλη και που ακόμα δεν εχουν διαψευτεί αλλά και από πολλά άλλα.(προμήθεια χαρτιού στην κα Κλουκίνα,ιδιωτικά σχεδόν δρομάκια στο μαντρί ημέτερου στα Περιβόλια, κ.λ.π..κ.λ.π)Σε λίγο θα έχουμε πολλά να πούμε…Αλήθεια ακούστηκε ότι το καινούργιο κτήριο στην πλατεία που σχεδιάζεται για Δημαρχείο έχει πολεοδομική παρανομία;είναι αλήθεια;

 46. Φίλε για να κάνει κάποιος σχεδιασμό της επόμενης μέρας στην πόλη μας, πρέπει να έχει όραμα και θέληση να συγκρουστει με το κατεστημένο.Διστυχώς ο δήμαρχός μας εξαργυρώνει τα γραμμάτια της εκλογής του ακόμα και σήμερα.Δέν είναι ικανός ή δεν θέλει να γίνει τίποτα.Τό μόνο που κάνει 5 χρόνια τώρα,και είναι πολύ καλός σε αυτό, είναι να χωρίζει την πόλη στα δύο.Σέ δικά του παιδιά και ξένα παιδιά.Άλωστε τί περιμέναμε από έναν άνθρωπο που τα έπαιρνε από τον Μεγαλοπολίτη, και που τα εκλογικά του δικαιώματα τα έφερε σε αυτήν την πόλη λίγο πρίν από την εκλογή του σαν Δήμαρχος;Αυτό φαίνεται και από τις καταγγελίες της κας Καντέλη και που ακόμα δεν εχουν διαψευτεί αλλά και από πολλά άλλα.(προμήθεια χαρτιού στην κα Κλουκίνα,ιδιωτικά σχεδόν δρομάκια στο μαντρί ημέτερου στα Περιβόλια, κ.λ.π..κ.λ.π)Σε λίγο θα έχουμε πολλά να πούμε…Αλήθεια ακούστηκε ότι το καινούργιο κτήριο στην πλατεία που σχεδιάζεται για Δημαρχείο έχει πολεοδομική παρανομία;είναι αλήθεια;

 47. Φίλε για να κάνει κάποιος σχεδιασμό της επόμενης μέρας στην πόλη μας, πρέπει να έχει όραμα και θέληση να συγκρουστει με το κατεστημένο.Διστυχώς ο δήμαρχός μας εξαργυρώνει τα γραμμάτια της εκλογής του ακόμα και σήμερα.Δέν είναι ικανός ή δεν θέλει να γίνει τίποτα.Τό μόνο που κάνει 5 χρόνια τώρα,και είναι πολύ καλός σε αυτό, είναι να χωρίζει την πόλη στα δύο.Σέ δικά του παιδιά και ξένα παιδιά.Άλωστε τί περιμέναμε από έναν άνθρωπο που τα έπαιρνε από τον Μεγαλοπολίτη, και που τα εκλογικά του δικαιώματα τα έφερε σε αυτήν την πόλη λίγο πρίν από την εκλογή του σαν Δήμαρχος;Αυτό φαίνεται και από τις καταγγελίες της κας Καντέλη και που ακόμα δεν εχουν διαψευτεί αλλά και από πολλά άλλα.(προμήθεια χαρτιού στην κα Κλουκίνα,ιδιωτικά σχεδόν δρομάκια στο μαντρί ημέτερου στα Περιβόλια, κ.λ.π..κ.λ.π)Σε λίγο θα έχουμε πολλά να πούμε…Αλήθεια ακούστηκε ότι το καινούργιο κτήριο στην πλατεία που σχεδιάζεται για Δημαρχείο έχει πολεοδομική παρανομία;είναι αλήθεια;

 48. Φίλε για να κάνει κάποιος σχεδιασμό της επόμενης μέρας στην πόλη μας, πρέπει να έχει όραμα και θέληση να συγκρουστει με το κατεστημένο.Διστυχώς ο δήμαρχός μας εξαργυρώνει τα γραμμάτια της εκλογής του ακόμα και σήμερα.Δέν είναι ικανός ή δεν θέλει να γίνει τίποτα.Τό μόνο που κάνει 5 χρόνια τώρα,και είναι πολύ καλός σε αυτό, είναι να χωρίζει την πόλη στα δύο.Σέ δικά του παιδιά και ξένα παιδιά.Άλωστε τί περιμέναμε από έναν άνθρωπο που τα έπαιρνε από τον Μεγαλοπολίτη, και που τα εκλογικά του δικαιώματα τα έφερε σε αυτήν την πόλη λίγο πρίν από την εκλογή του σαν Δήμαρχος;Αυτό φαίνεται και από τις καταγγελίες της κας Καντέλη και που ακόμα δεν εχουν διαψευτεί αλλά και από πολλά άλλα.(προμήθεια χαρτιού στην κα Κλουκίνα,ιδιωτικά σχεδόν δρομάκια στο μαντρί ημέτερου στα Περιβόλια, κ.λ.π..κ.λ.π)Σε λίγο θα έχουμε πολλά να πούμε…Αλήθεια ακούστηκε ότι το καινούργιο κτήριο στην πλατεία που σχεδιάζεται για Δημαρχείο έχει πολεοδομική παρανομία;είναι αλήθεια;

 49. Κα Καντελλη
  ποιος ειναι ο μισθος σας τοσα χρονια?
  Δεν υπαρχουν αλλοι ντοπιοι λογιστες?
  δωσατε ποτε προσφορα για τις υπηρεσιες που παρεχετε?
  Εγινε ποτε διαγωνισμος για σας?

 50. Κα Καντελλη
  ποιος ειναι ο μισθος σας τοσα χρονια?
  Δεν υπαρχουν αλλοι ντοπιοι λογιστες?
  δωσατε ποτε προσφορα για τις υπηρεσιες που παρεχετε?
  Εγινε ποτε διαγωνισμος για σας?

 51. Κα Καντελλη
  ποιος ειναι ο μισθος σας τοσα χρονια?
  Δεν υπαρχουν αλλοι ντοπιοι λογιστες?
  δωσατε ποτε προσφορα για τις υπηρεσιες που παρεχετε?
  Εγινε ποτε διαγωνισμος για σας?

 52. Κα Καντελλη
  ποιος ειναι ο μισθος σας τοσα χρονια?
  Δεν υπαρχουν αλλοι ντοπιοι λογιστες?
  δωσατε ποτε προσφορα για τις υπηρεσιες που παρεχετε?
  Εγινε ποτε διαγωνισμος για σας?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,835ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,361ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια