ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

2
281

Διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες στο ArcadiaPortal για την ένταση που επικράτησε στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατά την συζήτηση χορήγησης παράτασης για το έργο «Βελτίωση βατότητας και ασφαλτόστρωση του δρόμου από Απιδίτσα προς μονάδα ΔΕΗ (θέση Παρασποριά) από ΕΟ Μεγαλόπολης- Ίσαρη, προϋπολογισμού 150 χιλιάδων ευρώ, από πιστώσεις 3ου λιγνιτόσημου»

Ο τσακωμός έγινε για το αν πρέπει να δοθεί παράταση η όχι.

IMG_0034

Εγώ σήμερα θέλω να ρωτήσω όλους αυτούς που διαχειρίζονται τα χρήματα του Λιγνιτόσημου τα εξής.

Γνωρίζει άραγε κανείς να μας πει ποια είναι η χρησιμότητα του εν λόγω έργου?

Γνωρίζει άραγε κανείς να μας εξηγήσει γιατί θα ξοδευτούν 150.000 ευρώ για να φτιαχτούν 600 μέτρα ενός χωματόδρομου αγροτικού με άσφαλτο? Την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν ακριβώς δίπλα ακόμα 2 εναλλακτικές προσβάσεις με άσφαλτο?

Τυχαίνει να περνάω κοντά από τον δρόμο αυτό κάθε μέρα και γνωρίζω πολύ καλά ότι απλά κάποιοι αποφάσισαν να πετάξουν έτσι για πλάκα 150.000 ευρώ από τα χρήματα του λιγνιτόσημου.

Προκαλώ μάλιστα τον οποιονδήποτε να απαντήσει και να μας ενημερώσει σχετικά με την αναγκαιότητα και την χρησιμότητα του έργου.!!!

Τέλος θα ήθελα πάρα πολύ να μάθουμε ποιος ήταν αυτός που πρότεινε να γίνει αυτό το έργο και ποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι το ψήφισαν, άραγε πόσοι από αυτούς έχουν εικόνα της περιοχής??!!!

δείτε την σχετική δημοσίευση στο ArcadiaPortal

 

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here