ΑρχικήΑΡΘΡΑΛαϊκή Συσπείρωση: Κρύβονται Δήμαρχοι και Υποψήφιοι και δεν πάνε στη συνεδρίαση...

Λαϊκή Συσπείρωση: Κρύβονται Δήμαρχοι και Υποψήφιοι και δεν πάνε στη συνεδρίαση του ΦΟΣΔΑ

Δυο μήνες πριν τις εκλογές Δήμαρχοι και υποψήφιοι που πρόσκεινται σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και δήθεν ανεξάρτητοι κρύβονται και δεν πάνε στη συνεδρίαση του ΦΟΣΔΑ που συζητά θέματα που έχουν σχέση με τη ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων, όπως ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο με τα μεταφορικά, πόσα σκουπίδια και με ποια ποιοτική σύνθεση θα υποχρεώνεται ο κάθε Δήμος να πάει στη ΤΕΡΝΑ κλπ.

Ο λαός θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο, θα πληρώνει χρυσάφι το σκουπίδι για να έχει μεγάλη κι εγγυημένη κερδοφορία ο καπιταλιστικός όμιλος για τα επόμενα 28 χρόνια.

Ακριβώς όπως ο Μορέας με τον αυτοκινητόδρομο, που εκτός των διοδίων, τώρα την περίοδο της κρίσης επιδοτήθηκε μα 204 εκατομμύρια ευρώ με βάση αντίστοιχη εγγυημένη ποσότητα.

Επειδή «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται» καλούμε τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις να καταδικάσουν τα κόμματα του κεφαλαίου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τους εκλεκτούς τους σε Δήμους και Περιφέρεια, χρισμένους ή άχριστους, δήθεν ανεξάρτητους.

Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ παντού, να βγει πιο ισχυρό στη Βουλή και στην Ευρωβουλή, να εκλεγούν πιο πολλοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, που με συνέπεια αντιπαλεύουν αυτή την πολιτική.

Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Νίκος Γόντικας

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κύριε Γόντικα, ο Λαός ξέρει! Δεν είναι στην εποχή της περιορισμένης πληροφόρησης και γνώσης. Δε “διαβάζει”, ώστε να του αποσπούν την προσοχή, όπως συνέβη με τον μακαριστό Χριστόδουλο…
  Συνεπώς, αφού ξέρει, και για τα εγκλήματα στα σκουπίδια, και για το ξεπούλημα των μονάδων της ΔΕΗ, και για ένα σωρό άλλα, και δεν κάνει τίποτα, τότε είναι συνένοχος με τους άρχοντές του!
  Στη Μεγαλόπολη, ευχαρίστως γίνεται άλλος ένας αγώνας δρόμου, και καλά για το Αρχαίο Θέατρο, αλλά μια ΠΟΡΕΙΑ για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, ουδείς έχει διάθεση να κάνει…
  Συνεπώς, επειδή επί δεκαετίες καλείτε σε “πάλη” το Λαό, κατά των τυράννων του, αλλά ο Λαός δε σας ακούει, αλλά προτιμά τους τυράννους του και σας αψηφά, γιατί δεν το κλείνετε το “μαγαζί” σας; ‘Έχετε καταντήσει σας κάποιους εκπροσώπους του κλήρου, που παρακαλούν το ποίμνιό τους να εκκλησιάζεται, μπας και ρίξουν κανά φράγκο στο παγκάρι, αλλά είναι μάταιος ο κόπος!
  Κλείστε το μαγαζί σας! Ο Λαός επιθυμεί τους τυράννους του, ΌΧΙ εσάς! Τέρμα!

 2. Αν και δεν είμαι ο κύριος Γόντικας θα μου επιτρέψετε να σας απαντήσω:
  «Δεν υπάρχει για μας κανείς άλλος ορισμός του σοσιαλισμού, πλην της κατάργησης της εκμετάλλευσης του ανθρώπου από άνθρωπο». Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.
  Έστω και ένας άνθρωπος πάνω στη Γη να νιώθει στο πετσί του την εκμετάλλευση, τη βαρβαρότητα και τη δυστυχία οι επαναστατικές ιδέες θα είναι ζωντανές για να τον απελευθερώσουν. Θα βόλευε κάποιους βέβαια να σταματήσει αυτή η ιστορική διαδικασία, να μείνουν μόνο εκμεταλλευτές, εξουσιαστές να καταπιέζουν ανθρώπους έχοντας τους δούλους. Όλοι αυτοί οι σύγχρονοι τύραννοι, η αστική τάξη, το κεφάλαιο, οι τραπεζίτες, οι πολεμοχαρείς σφαγιάδες των λαών και το πολιτικό τους προσωπικό όλων των καπιταλιστικών αποχρώσεων κεντροδεξιοί, σοσιαλδημοκράτες και ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ναι είναι το ίδιο ! Στη Γερμανία του ’30 η κρίση του καπιταλισμού χρησιμοποίησε και τους χριστιανοδημοκράτες και τους σοσιαλδημοκράτες μέχρι να καταλήξει στον φασισμό, την πιο μαύρη, βάρβαρη, σκοταδιστική κι απάνθρωπη σελίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας) θα βόλευε όλους αυτούς να μην υπήρχε αντίσταση από πουθενά και να συνεχίζουν να λυμαίνονται τον λαικό παγκόσμιο πλούτο με εξαθλίωση ανθρώπων, με βαρβαρότητα με πολέμους. Τους χαλάει λοιπόν τη σούπα όποιος αντιστέκεται, το διεθνές επαναστατικό απελευθερωτικό κομμουνιστικό κίνημα και εδώ το ΚΚΕ. Και έστω ότι κατορθώνουν και κλείνουν το “μαγαζί” όπως λέτε σεις, πιστεύετε ότι δεν θα υπάρξει ιστορική αναγκαιότητα να ξαναγεννηθεί ένα νέο επαναστατικό κίνημα? Δεν έχετε ακούσει για τους περιβόητους νόμους της κίνησης της ανθρώπινης ιστορίας? ΟΚ, δεν διαβάσατε ποτέ σας Μάρξ, τον Ηράκλειτο δεν τον έχετε ακουστά? Είναι αναγκαιότητα του ανθρώπου φυσική, φιλοσοφική, υπαρξιακή, ιστορική, κοινωνική για την εξέλιξη του ως είδος η σύγκρουση και η επανάσταση. Αυτό που στον καπιταλισμό το κυρίαρχο οικονομικό σύστημα τα τελευταία 250 χρόνια καλούμε ταξική πάλη. Το ΚΚΕ συμπυκνώνει 100 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει το “μαγαζί”. Αλλά και να έκλεινε θα υπήρχε η ιστορική αναγκαιότητα να δημιουργηθεί ξανά.

 3. Ναι και μετα ξυπνήσατε ολοι εσείς οι ψευτο-επαναστάτες του τίποτα…Αλήθεια με την τωρινή κατασταση ποσα πληρώνουν οι δημοι σε ημετέρους…συντρόφους για τα σκουπίδια? Πριν τον Μορεα και τον καθε Μορεα η διαχείριση των εθνικών δρόμων ηταν για τα μπάζα. Πόσες και δικες σας μικροπολιτικες ενέργειες άραγε έχουν συντελέσει στην διάλυση της ΔΕΗ για την οποια ταχα αγωνιζεστε? Μιλάτε για ολους αλλά για τον Σταλιν αβαβα….Τα ιδια είστε με αυτούς που δηθεν βρίζετε.

 4. «Ποτέ δε γειτονέψαμε χώρια παλέψαμε από τους χορτασμένους. Τα ίδια δε γυρέψαμε λίγοι αντέξαμε καημό στους πικραμένους.»
  Active Member
  Δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλά επειδή και στη Μεγαλόπολη πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα ως έχουν πια κι επειδή οι Active Member από τους οποίους δανείστηκα τον παραπάνω στίχο έχουν κάνει στάση ζωής τη φράση «στηρίζω τη ζωή μου με το λόγο μου» ας αναφέρω κάποια πράγματα:
  1.) Εμείς οι «ψευτοεπαναστάτες του τίποτα» οι «αναρχοκομμουνιστές» οι «εκτός πραγματικότητας» (έτσι δεν μας χαρακτηρίζετε κάποιοι?) που δεν θέλουμε τα σκουπίδια μας και των συμπολιτών μας να γίνονται εμπόρευμα και κερδοφορία καπιταλιστάδων σε βάρος της τοπικής κοινωνίας τόσο σε επίπεδο περιβαλλοντικής μόλυνσης όσο και σε αύξηση δημοτικών τελών.
  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.
  Ξεκάθαρο?
  2.) Εμείς οι «ψευτοεπαναστάτες του τίποτα» οι «αναρχοκομμουνιστές» οι «εκτός πραγματικότητας», που φωνάζουμε χρόνια ότι η απελευθέρωση της ενέργειας ως πολιτική επιταγή της Ε.Ε που την εφάρμοσαν και συνεχίζουν να την εφαρμόζουν όλα τα κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αυτά τα αποτελέσματα για τη ΔΕΗ και τους εργαζόμενούς της. Καθότι μπήκαν οι ιδιώτες χωρίς να βάλουν φράγκο για επενδύσεις (είδε κανείς να έφτιαξαν καμία μονάδα παραγωγής όλοι αυτοί?) αγοράζουν από τη ΔΕΗ την κιλοβατώρα και την πουλούν παραπάνω. Έτσι γιατί στην καπιταλιστική ΕΕ είναι αμαρτία να έχει το κράτος το μονοπώλιο στην ηλεκτρική ενέργεια !!! Έκτος αν πιστεύεις ότι η ΔΕΗ χρεοκόπησε από τους μισθούς των εργαζομένων. Τότε δεν έχεις καταλάβει τους οικονομικούς νόμους που διέπουν τον καπιταλισμό.
  3.) Εμείς οι «ψευτοεπαναστάτες του τίποτα» οι «αναρχοκομμουνιστές» οι «εκτός πραγματικότητας» που όταν τα κόμματα που ψηφίζατε 40 χρόνια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και οι δήμαρχοι Μεγαλόπολης τόσα χρόνια πολιτικές μαριονέτες αυτών των κομμάτων (μήπως ήταν κανένας απ’ αυτούς Κομμουνιστής ή αναρχικός και δεν το ξέρω?) που έβαλαν πλάτη στα κόμματα που τους έβγαζαν δήμαρχους για να ξεπουληθεί η ΔΕΗ, που έβαζαν πλάτη σε αντιλαικές και μνημονιακές πολιτικές, που είχαν κάνει το δήμο τσιφλίκι τους και πέταγαν ψίχουλα στους δημότες εξαγοράζοντας τους με 8αμηνα, που έχουν κάνει την πόλη νεκροταφείο κυριολεκτικά με δρόμους βομβαρδισμένο τοπίο, δίχως παιδικές χαρές και το κυριότερο δίχως αισθητική.
  4.) Εμείς οι «ψευτοεπαναστάτες του τίποτα» οι «αναρχοκομμουνιστές» οι «εκτός πραγματικότητας» που είμαστε στην «απ’ έξω» (εκτός αν οι κυβερνήσεις τις τελευταίες δεκαετίες ήταν κομμουνιστικές κι οι δήμαρχοι Μεγαλόπολης αναρχικοί) (πείτε μου ότι ο Τσιριγώτης μοιράζει Ριζοσπάστη και ο Μιχόπουλος είναι καθοδηγητής στα Εξάρχεια να με αποτελειώσετε !) που δεν παίρναμε βουλευτές τηλέφωνο να μας διορίσουν , που πάντα τρέχαμε για το φαγητό, το μεροκάματο, το δικαίωμα στην εργασία ολονών όχι μόνο της πάρτης μας, που όταν ξέσπασε η κρίση παίζαμε ξύλο με τους μπάτσους για να έχει ο λαός ρεύμα, που όταν ήρθε ο Ομπάμα στην Αθήνα ναι και κάποιοι από τη Μεγαλόπολη πήγαμε και φωνάξαμε να φύγει γιατί δεν θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε εμπόλεμη ζώνη μιας και η Ελλάδα γίνεται μια απέραντη ΝΑΤΟΙΚΗ βάση.
  5.) Θα χρεώσεις εμάς ρε «Νικολάκη Ελληνάρα» (NickTheGreek) για την καπιταλιστική βαρβαρότητα, την πολιτική σαπίλα και την ανοχή από ένα κομμάτι κόσμου όταν αυτά που σου λέμε από το 1991 για το Μάαστριχτ έχουν βγει ένα προς ένα. Κι άντε πες ότι τα λέμε απλά για να τα πούμε, γνωστοί είμαστε στη Μεγαλόπολη όλοι, κάποιοι από μας αυτά που λένε τα κάνουν στάση ζωής και για να μην πω το όνομά μου, έλα να μυ προσάψεις ότι αυτά που λέω και φιλοσοφώ και γράφω δεν τα κάνω στάση ζωής και καθημερινότητα. Δεν είναι όλη η Μεγαλόπολη κι οι πολίτες της σαν τη χυδαιότητα που σας φτιάξανε.
  6.) Όσον αφορά τον Στάλιν, ο γράφοντας ανήκει στον τροτσκιστικό χώρο και κριτική κάνει. Και αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι υποψήφιος με τη Λαική Συσπείρωση και να παλεύει μαζί με το ΚΚΕ και τις ταξικές δυνάμεις για ψωμί, καλύτερη ζωή, αλληλεγγύη και ΛΕΥΤΕΡΙΑ του λαού μας μέχρι τη σοσιαλιστική κοινωνία.
  Υ.Γ: Αν θες να κάνεις κριτική στην Σοβιετική περίοδο, τι πρόσφερε, τι δεν έγινε, τι θα μπορούσε να γίνει, γιατί ο Στάλιν κι όχι ο Τρότσκι ή ο Μπουχάριν και άλλες ιστορικές και θεωρητικές αναζητήσεις έλα σε μια ανοιχτή συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Μεγαλόπολη και πες τα. Τόσες φορές έχει κάνει κάλεσμα.

 5. Δολοφονημένε Τρότσκι, μένω στο τελευταίο, την προτροπή στη συμμετοχή σε μια ανοικτή συγκέντρωση του ΚΚΕ…Μετείχα σε μια από αυτές πριν από λίγους μήνες, έτσι από περιέργεια…Ένας μετέχοντας σε αυτήν, ρώτησε εάν υπάρχουν στοιχεία, σχετικά με τη διαχείριση του λιγνιτόσημου, με αφορμή τα όσα σχετικά ανέφεραν οι κ.κ. Γούργαρης και Γόντικας…Και η απάντηση του κ. Γόντικα ήταν η εξής: “σύντροφε”, τι στοιχεία θες; Δεν ξέρεις ότι όσα σου λέει το ΚΚΕ τόσα χρόνια είναι αλήθεια; Δε σου φτάνει αυτό;” !!!!!!
  Άσε Δολοφονημένε Τρότσκι…Το ξέρουμε ΚΑΙ το ΚΚΕ, από την καλή και από την ανάποδη…
  Ο Άρης Βελουχίωτης έλεγε, λίγο πριν τον στείλει και το ΚΚΕ στον τάφο: όταν η Δεξιά πεθαίνει η Αριστερά την ανασταίνει…Είστε η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος! Είστε η “αιώνια αντιπολίτευση”, που δεν τολμάτε να πάρετε ευθύνες…Τουλάχιστον, ο Τσίπρας πήρε αυτές τις ευθύνες, ανεξάρτητα ότι έγινε τα ίδια σκ..τά με τους προηγούμενους…
  Από θεωρίες, είσθε γεμάτοι! Στην πράξη σας θέλει ο Λαός, αλλά επειδή είσθε κότες, είστε καθηλωμένοι πάντα σε μονοψήφια νούμερα, κάτι που σας βολεύει βέβαια…Καληνύχτα σου!

 6. Ο σύντροφος Γόντικας είναι διαμάντι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και μετά από τόσα χρόνια δε νομίζω ότι χρειάζεται να δώσει διαπιστευτήρια για τη φερεγγυότητα των όσων λέει. Δηλαδή εξακολουθείς να πιστεύεις ότι μετά από όσα έχουν γίνει στο Πε.Συ για το λιγνητόσημο ο Γόντικας και η Λαική Συσπείρωση δεν έχουν τα στοιχεία? Ή κάποιοι πέσατε από τα σύννεφα και δεν ξέρετε τίποτα για τον «φόνο», τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος σ’ αυτόν τον άσχημο κόσμο καπιταλιστικά πλασμένο ! Να κάνω μερικές αναφορές για να σας λυθούν κάποιες πολιτικές απορίες.
  Ο καπιταλισμός είναι οικονομικό σύστημα βάρβαρο και απάνθρωπο και όχι πολιτικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν αρκεί να πάρεις την πολιτική εξουσία με εκλογές και ως δια μαγείας θα πάψει να υπάρχει ο καπιταλισμός ως οικονομική κυριαρχία. Οι επαναστάτες μαρξιστές και οι κομμουνιστές παγκοσμίως μάχονται για την ανατροπή του καπιταλισμού ως ένα σύστημα που γεννά φτώχεια, εξαθλίωση, εκμετάλλευση, πείνα, πολέμους. Η πολιτική πάλη που διεξάγεται αφορά στην πλήρη ανατροπή του καπιταλισμού και όχι απλώς στην κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας για τη διαχείριση εντός του καπιταλισμού. Ή πιο απλά την κατάκτηση της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ με την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής οικονομίας. Όποιος σου λέει ότι θα γίνει κυβέρνηση, πρωθυπουργός, δήμαρχος κλπ. κι ότι θα σου φτιάξει τη ζωή, την κοινωνία κλπ. σε ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ, σου λέει ΨΕΜΜΑΤΑ ! Η καπιταλιστική οικονομία λειτουργεί με κάποιους κανόνες και απλά η πολιτική εξουσία γίνεται ο νομοθέτης, διευθέτης της καπιταλιστικής κερδοφορίας. Παραδείγματα: Ο Τσίπρας έλεγε ΨΕΜΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό ότι όταν γίνει κυβέρνηση θα αλλάξουν όλα μετά από 10 χρόνια μνημόνια και ότι θα ανακουφιστεί ο λαός. Πήρε την πολιτική εξουσία κι όχι την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. Δεν κατέστρεψε κανέναν καπιταλισμό κι η καπιταλιστική κερδοφορία συνεχίζεται για τις τράπεζες και τα αφεντικά, κι ο ΦΠΑ 24% για το λαό κι οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ μπίζνες στα Βαλκάνια. Και το έκανε εις γνώση του γιατί να οι Πετσίτηδες κι οι κυβερνητικοί παράγοντες πλουτισμό και να ταξίδια στο Αμέρικα και μπίζνες με τα παγκόσμια αφεντικά. Εξάλλου η δουλεία της σοσιαλδημοκρατίας σε καιρό άγριας καπιταλιστικής κρίσης είναι να σαρώνει τις λαικές κατακτήσεις. Δες τι γίνεται στη Γαλλία και στην Ευρώπη και παντού. Μήπως ο Ολάντ στη Γαλλία δεν ήταν σοσιαλδημοκράτης? Δεν αφαίμαξε τον Γαλλικό λαό? Στην Ισπανία ο Θαπατέρο? Κλπ. κλπ. . Αυτή είναι η δουλεία της σοσιαλδημοκρατίας όταν η οικονομία βρίσκεται σε κρίση. Όταν βρισκόταν σε ανάπτυξη το ’80, Μιτεράν, Παπανδρέου, Πάλμε, Γκονζάλες κ.α (όλη η κυβερνητική ευρωπαική σοσιαλδημοκρατία) έκαναν αρκετές παραχωρήσεις στους λαούς που όμως ήταν ψίχουλα βάση της καπιταλιστικής κερδοφορίας.
  Ας επανέλθουμε στα καθ’ ημάς εδώ στη Μεγαλόπολη. Και οι 3 συνυποψήφιοι δήμαρχοι εκτός από τη Λαική Συσπείρωση που λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι ΚΚΕ, ενώ είναι δήθεν ανεξάρτητοι κουβαλάνε μια βαριά πολιτική διαδρομή: Πότε διαφώνησαν με το ΠΑΣΟΚ που ανήκαν όταν ήταν κυβέρνηση για μια σειρά ζητήματα που αφορούσαν τη Μεγαλόπολη και τη ΔΕΗ? Αντέδρασαν ποτέ σε κυβερνητικές πολιτικές κι επιταγές της Ευρωπαικής Ένωσης για το ξεπούλημα της ΔΕΗ και άλλες που έχουν κάνει τη Μεγαλόπολη νεκροταφείο? Αν εκλεγούν δήμαρχοι θα συνεχίζουν να στηρίζουν τις ίδιες πολιτικές? (Προφανώς ΝΑΙ !!!)
  Κακά τα ψέμματα η Μεγαλόπολη είναι κόμβος και ενεργειακό κέντρο. Και είναι μεγάλη, τεράστια μπίζνα εκατομμυρίων ευρώ και η διαχείριση απορριμμάτων και η απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας. Όλοι αυτοί που ήταν χρόνια χειροκροτητές της πολιτικής αυτής που έφερε τη Μεγαλόπολη σ’αυτά τα χάλια τη θέση θα πάρουν? Εμείς ως κομμουνιστές πάντως θα είμαστε απέναντι και σ’ αυτούς και στην κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων και στο ξεπούλημα της λαικής περιουσίας που πάει να γίνει.

 7. Έχεις μιαν άποψη για τον κ. Γόντικα, επίτρεψέ μου να έχω τη δική μου. Προσωπικά, όση εκτίμηση έχω στον κ. Γόντικα, άλλη τόση έχω και στον κ. Τατούλη…Καταλαβαίνεις λοιπόν…Ναι, εάν θες, σου λέω ότι όντως δεν έχει τα στοιχεία που πρέπει, πιστεύει ότι τα γνωρίζει, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σου μιλώ αποκλειστικά για το γεγονός που ήμουν μάρτυρας, στην “ενημέρωση” που προσπάθησε να κάνει για το λιγνιτόσημο…
  Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στα καθ’ημάς: η Λαϊκή Συσπείρωση μετέχει ως κομματικός βραχίονας του Κ.Κ.Ε. στις αυτοδιοικητικές εκλογές, επαίρεται δε για αυτό, ωσάν να κάνει κάτι σπουδαίο.
  Μετέχει η Λαϊκή Συσπείρωση σε μια διαδικασία εκλογική, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι ο Δήμος Μεγαλόπολης λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο, το οποίο πράγματι έχει διαμορφωθεί μέσα από το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα, δηλαδή το καπιταλιστικό…
  Όπως κάθε συνδυασμός, ζητά την ψήφο των πολιτών για να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου. Συνεπώς, εφόσον πάρει αυτή την εντολή, πώς θα λειτουργήσει μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το οποίο αρνείται; π.χ. θα χρειασθεί να γίνουν κάποια έργα στο Δήμο, που έχουν μείνει πίσω, όπως είναι τα αντιπλημμυρικά, έργα δηλαδή πολιτικής προστασίας, τα οποία ο κ. Γόντικας πρότεινε να γίνουν από το λιγνιτόσημο (που δεν υπάρχει πλέον…). Πώς θα κατασκευασθούν λοιπόν, από τη Λαϊκή Συσπείρωση; Εννοώ, αφού είναι κατά της εκτέλεσης έργων από ιδιώτες, και υπέρ της κατασκευής τους από το ίδιο το προσωπικό του Δήμου, πώς πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει αυτό; Επαρκεί, ποσοτικά και ποιοτικά, το προσωπικό του Δήμου για να ανταπεξέλθει στην κατασκευή τέτοιων έργων; Πιστεύω ότι θα συμφωνείς πως όχι…Τότε, τι θα κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση; Ρητορικό το ερώτημα βεβαίως…
  Δια την εις άτοπον απαγωγή, ο καθένας μπορεί να συμπεράνει ότι η Λαϊκή Συσπείρωση ΔΕΝ σκοπεύει να αναλάβει την τύχη του Δήμου, παρά να είναι ένας πόλος αντίδρασης, για την αντίδραση…Όπως συμβαίνει βεβαίως γενικότερα με το ΚΚΕ…
  Προβάλει η Λαϊκή Συσπείρωση ότι θα είναι μπροστάρης στους αγώνες κατά του ξεπουλήματος της ΔΕΗ, και, και, και…Με ποιόν τρόπο; Με τον συνήθη, ήτοι, μια πορεία με πανώ για τα μάτια του κόσμου και μετά ούζα και ποικιλίες για να πάνε κάτω τα φαρμάκια…
  Δεν πείθετε αγαπητέ! Είστε ένα αρτηριοσκληρωτικό κόμμα που δεν πρόκειται να αλλάξετε ποτέ! Ίσως βέβαια να είναι προτιμότερο που είσθε έτσι, εάν ληφθεί υπόψη ότι μπορεί να καταντήσετε σαν το ΣΥΡΙΖΑ…
  Μείνετε λοιπόν στο πόστο σας, περιμένετε τη Δευτέρα Παρουσία που θα έρθει όταν ο Λαός πάει το ΚΚΕ στο 90% και μετά γυρίστε πλευρό…Καλή σου ημέρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
794ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ