Κώτσιρας: Προσπαθώ για την κλήση μου στην Εθνική

0
240

Στην συνεχή βελτίωση του Αστέρα αλλά και στην προσπάθεια του να επιστρέψει και πάλι στην Εθνική Ελλάδος στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Κώτσιρας αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κώτσιρας στη NOVA:

Για το ότι ο Φαν’τ Σχιπ τον είδε να αγωνίζεται: «Η δουλειά μου είναι να δίνω τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και να αναγκάσω τον προπονητή μου να με καλέσει στην Εθνική. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι με τις εμφανίσεις μου να του κινήσω το ενδιαφέρον και να κληθώ στην Εθνική».

Για την πορεία του Αστέρα και τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Πατάμε καλά, δεν είχαμε καλή απόδοση, αλλά είναι σημαντικό να κερδίζεις και στην όχι καλή σου μέρα. Παίρνουμε ψυχολογία και χτίζοντας σερί ανεβαίνουμε βαθμολογικά και χτίζουμε ψυχολογία για καλύτερα πράγματα».

Για τη συνεργασία με τους Λατίνους παίκτες: «Υπάρχουν παιδιά που τα βρήκα εδώ. Είναι ο δεύτερος χρόνος και ο βασικός κορμός έχει δουλευτεί πάρα πολύ. Γι’ αυτό νομίζω ότι έχουμε βρει τα πατήματά μας και τις συνεργασίες μας».

Για το αν οι αλλαγές έφεραν τη νίκη: «Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον διατροφολόγο μας που έχασε τη μητέρα του. Νομίζω πως σε κάθε ματς τα παιδιά που μπαίνουν δίνουν ενέργεια. Το χρειαζόμασταν και μας βοήθησαν πολύ από τη στιγμή που μπήκαν και έπειτα».

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here