Κώστας Μιχόπουλος: «Η Μεγαλόπολη μπορεί να υπάρχει και μετά τη Δ.Ε.Η.»

2
1906

Αναδημοσίευση από την Εφημερίδα Νέα της Μεγαλοπόλεως:

Κώστας Μιχόπουλος: «Η Μεγαλόπολη μπορεί να υπάρχει και μετά τη Δ.Ε.Η.»

Εδώ και τώρα δυναμικά απαιτούμε  από την κυβέρνηση αντισταθμιστικό όφελος για το Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης. Μια δημόσια μεγάλη επένδυση μετά την πώληση των μονάδων της Δ.Ε.Η.

Απευθύνω έκκληση προς όλες και όλους τους πολίτες της Μεγαλόπολης και όχι μόνο. Τις πολιτικές δυνάμεις, του φορείς του τόπου μας, τους απλούς πολίτες που νοιάζονται για την περιοχή.

Να ενώσουμε τις φωνές μας, τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε αυτό που οφείλουν να κάνουν πράξη σήμερα οι κυβερνώντες.

Έχουν ηθική υποχρέωση για την περιοχή και στους κατοίκους να δημιουργήσουν κάτι μεγάλο, κάτι που να έχει μέλλον, όπως για παράδειγμα: Σχολή Αστυνομίας ή Στρατού ή μια Σχολή Τ.Ε.Ι. ή ακόμα φυλακές ύψιστης ασφαλείας.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να το πιστέψουμε όλοι, ότι μπορούμε να το πετύχουμε.

Τον Ιανουάριο μας δίνεται η ευκαιρία, στο Περιφερειακό Συνέδριο που ετοιμάζεται από την Κυβέρνηση, να καταθέσουμε και να στηρίξουμε δυναμικά μια ολοκληρωμένη πρόταση για την πολύπαθη μεγάλη πόλη του Επαμεινώνδα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να έχει ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης, με αντισταθμιστική πρόταση μετά την πώληση των μονάδων της Δ.Ε.Η.

Πρέπει να συμμετέχουν και μέλη του Δήμου στο νέο επενδυτή ή στο νέο αγοραστή της Δ.Ε.Η. Αλλιώς θα μας πετάξουν σαν λεμονόκουπα στο καλάθι των αχρήστων και αυτή η περιοχή που εδώ και 40 χρόνια προσέφερε πολλά στην εθνική οικονομία και έδωσε σε χιλιάδες κόσμο δουλειά, συντάξεις και πολλά άλλα, θα ξεχαστεί και θα την διαγράψουν από τον χάρτη, εάν δεν διεκδικήσουμε δυναμικά το αυτονόητο.

Εγώ προσωπικά θα είμαι δυναμικά παρών και θα δώσω μάχη για να πετύχουμε ότι καλύτερο για την περιοχή της Μεγαλόπολης.

Εύχομαι αυτή η ανοιχτή επιστολή και οι προτάσεις – σκέψεις, να ενεργοποιήσουν όλους τους ενδιαφερόμενους αυτοδιοικητικούς, 1ου και 2ου βαθμού, αλλά και τους κατοίκους και Δυναμικά και οργανωμένα να διεκδικήσουμε από τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, στο Περιφερειακό Συνέδριο, που θα γίνει στην Τρίπολη, κάτι από τα παραπάνω.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗ:
Τέτοια μυαλά χρειάζεται να διοικήσουν τον Δήμο…
ΤΕΛΙΚΑ!!! Δεν ήταν τυχαίο εκεί που έφτασε την Γορτυνία….
Τώρα το βλέπουν οι Μεγαλοπολίτες; ΕΙΔΟΜΕΝ!!!

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο νεος ιδιοκτήτης της Δεη θα θελει φθηνους σκλαβους για το μαγαζι του. Αυτο μπορει να το πετυχει πιο ευκολα αν υπαρχει ανεργια στη μεγαλοπολη. Για αυτο μεγαλη επένδυσή που θα δημιουργήσει θεσεις εργασιας δεν πρόκειται να γινει..

  2. Ξερεις τι λες Κώστα ;Σχολή αστυνομίας απο που και ως που ;οταν η σχολή της Κομοτηνής ηταν κλειστή 2 χρονια γιατι δεν εισαγοντουσσν αστυφύλακες ,σχολή του στρατού γιατι ;εδω σκέφτονται να κλείσουν και την 124 στην Τρίπολη που ειναι επιχειρησιακό αεροδρομιο !Τοσα κέντρα νεοσυλλέκτων έκλεισαν και μπορούν να κάνουν εκει στρατιωτικές σχολές που υπάρχουν είδη οι εγκαταστάσεις,οτι επένδυση ηταν να γίνει έπρεπε να εχει γίνει πριν πουληθεί η ΔΕΗ και έρθουν τα σκουπίδια !Συμφωνω οτι ηταν λάθος μας που δεν θέλαμε τις φυλακές ,ημουν απο τους πρώτους που αντέδρασαν ,γιατι με τα σκουπίδια τωρα θα φτασουμε μεγαλύτερο πάτο !Μονο να φυλαμε γαλια θα μπορούμε στο λεκανοπέδιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here