Κώστας Βλάσης: Οι συνάνθρωποί μας δοκιμάζονται σ’ ένα σύστημα υγείας τουλάχιστον απαξιωμένο

0
206

Την έναρξη του 71ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ορθοπαιδικής Χειρουργικής & Τραυματολογίας, το οποίο διεξάγεται 7-10 Οκτωβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Divani Caravel, κήρυξε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ., ορθοπαιδικός και Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κώστας Βλάσης.

Απευθυνόμενος σε εξέχοντες συναδέλφους του ορθοπαιδικούς από Ελλάδα και Ευρώπη ο κ. Βλάσης τόνισε ότι «η κοινωνία, οι συνάνθρωποί μας, οι συμπολίτες μας, δοκιμάζονται ή υποφέρουν μέσα σ’ ένα πρωτόγνωρο κοινωνικό γίγνεσθαι απόρροια της οικονομικής κρίσης και σε ένα Σύστημα Υγείας τουλάχιστον απαξιωμένο».

Επίσης ο Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ. ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο γιατρός – και ως λειτουργός του Δημοσίου και ως αγωνιστής στον ελεύθερο στίβο – είναι μόνος σήμερα. Θα έλεγα εγκαταλελειμμένος από την Πολιτεία, η οποία μάλλον ή συχνά προσπαθεί να τον χρησιμοποιήσει, να τον εκμεταλλευτεί ίσως, για να καλύψει τις δικές της ανάγκες, αδιαφορώντας και για τις στοιχειώδης ακόμη δικές του ανάγκες ως ανθρώπου, ως επιστήμονα, ως εργαζομένου».

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here