Κώστας Βλάσης: Οι ετεροδημότες ψήφισαν Νέα επιλογή Ελπίδας

0
138

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Κώστας Βλάσης μίλησε στους Αρκάδες της πρωτεύουσας, ενώπιον εκατοντάδων συμπατριωτών μας. Παρουσίασε τις απόψεις του για τα αίτια και τους αίτιους της κρίσης, για τις προοπτικές της χώρας και της Αρκαδίας ειδικότερα. Η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου αποδείχθηκε
μικρή για τους φίλους του Κώστα Βλάση, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή μια μεστή και με ουσιαστικό περιεχόμενο ομιλία και τον χειροκρότησαν θερμά.

Τον Κώστα Βλάση προλόγησαν οι: 1. Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του πολίτη, ο οποίος αναφέρθηκε στον φίλο, συμφοιτητή και συμμαχητή Κώστα Βλάση. Εξήρε το ήθος και την ευαισθησία του, την ολόψυχη συμπαράστασή του στο συνάνθρωπο. Μεταξύ άλλων είπε, ο κ. Κικίλιας, «Σ αυτή τη ζωή οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν. και οι άνθρωποι
που αγωνίζονται, που παλεύουν, που προσπαθούν, που δεν το βάζουν κάτω, που το κάνουν ανιδιοτελώς, που δεν είναι άεργοι, που δεν είναι απλά γόνοι της πολιτικής να περπατήσουν σε κόκκινα χαλιά , που είναι από χωριό, που έχουν καταγωγή που την τιμούν, που είναι μαχητές της ζωής , που διάλεξαν επάγγελμα που είναι λειτούργημα. Που το κάνουν χωρίς να βάζουν τίποτα στο παντελόνι. Που ισορροπούν τα επαγγελματικά τους με τα προσωπικά τους, που έχουν μια οικογένεια πολύ γλυκιά και όμορφη κι αυτό δίνει ισορροπία. Και πάνω απ όλα που έχουν μεράκι και όρεξη και κέφι και πίστη γι αυτό το οποίο κάνουν. Έχω έναν φίλο το οποίον τιμώ πολλά χρόνια γιατί είναι καθαρός άνθρωπος.»

2. Ο Μάκης Σιάσος, επίκουρος καθηγητής Ιατρικής και Γεν. Γραμματέας των Πανεπιστημιακών της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε συνοπτικά την προσωπικότητα του Κώστα Βλάση, το πάθος του για την επιστήμη και την αγάπη του για τον απλό άνθρωπο. Τόνισε ότι είναι από τους ανθρώπους, που με το πείσμα και την εργατικότητά τους πετυχαίνουν το σκοπό τους.

Συγκεκριμένα είπε, «Να πείτε ναι σ έναν νέο άνθρωπο που αποφάσισε πρώτα να διακριθεί στην επαγγελματική του καριέρα του και μετά να κάνει το βήμα της πολιτικής. Αρκετά πια στην Ελλάδα με τους ανεπάγγελτους πολιτικούς, με τους επαγγελματίες πολιτικούς, αυτούς που νομίζουν ότι επι 10-15 χρόνια θα εκλέγονται Βουλευτές και φτάσαν τη χώρα εδώ, αυτοί που πριν τις εκλογές δεν τους ήξερε κανένας γιατί δεν διακριθήκαν ποτέ και το μόνο τους προσόν είναι πως είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Αρκετά με αυτούς που πιστεύουν πως επειδή έχουν ένα επίθετο θα τους χαριστεί η βουλευτική έδρα.»

Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας του υποψήφιου Βουλευτή. Δείτε εδώ!

Δελτίο Τύπου

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here