Κώστας Βλάσης: Οι Αρκάδες έστειλαν στο Κοινοβούλιο τρεις γιατρούς – πρώτο καθήκον μας η στελέχωση του Νοσοκομείου με το απαραίτητο προσωπικό

0
160

Κινδύνεψε η ζωή νοσηλευομένου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Ενώ χρειαζόταν άμεσα χειρουργική επέμβαση, ενώ υπήρχε χειρουργός, δεν υπήρχε, δεν εφημέρευε αναισθησιολόγος το περασμένο Σαββατοκύριακο – αυτό πληροφορηθήκαμε. Παράλληλα, ακόμη και σήμερα μετακινούνται γιατροί, χωρίς να αντικαθίστανται. Το νοσοκομείο έχει φθάσει στα όρια του.

Οι Ευθύνες, ασφαλώς, δεν ανήκουν στο ιατρικό προσωπικό, ανήκουν στην Πολιτεία, ανήκουν και στην προηγούμενη κυβέρνηση, στην Παράταξή μου. Οι Αρκάδες έστειλαν στο Κοινοβούλιο τρεις γιατρούς – πρώτο καθήκον μας η στελέχωση του Νοσοκομείου με το απαραίτητο προσωπικό, η ομαλή λειτουργία του, η άριστη περίθαλψη των νοσηλευομένων.

Η συνεργασία των τριών βουλευτών ξεκινάει από το Παναρκαδικό, από την έγνοια για την προστασία της υγείας των συμπατριωτών μας. Είμαι βέβαιος ότι στην πρόσκλησή μου αυτή θα ανταποκριθούν αμέσως οι κ.κ. Ζαχαριάς και Κωνσταντινόπουλος.
Κώστας Βλάσης

Χειρουργός Ορθοπεδικός
Βουλευτής Αρκαδίας

Δελτίο Τύπου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here