Κώστας Βλάσης: «Μεγάλα προβλήματα στην Αρκαδία εμφανίζονται στο χώρο της Υγείας

0
186

Στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ, με τους δημοσιογράφους Νίκο Αγγελίδη και Βασιλική Χαϊνά, ήταν καλεσμένος σήμερα ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης ρωτήθηκε και αναφέρθηκε στο θέμα της προσεχούς εκλογής προέδρου της Ν.Δ., χαρακτήρισε δημοκρατικό και θεμιτό το να υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες, δεν έκανε προγνωστικά για τον νικητή, επισημαίνοντας ότι προέχει η ενότητα της παράταξης.
Απαντώντας σε ερώτηση για το τι στάση θα κρατήσει η Ν.Δ. απέναντι στη νέα κυβέρνηση δήλωσε : «Η Νέα Δημοκρατία, ως σταθερή δύναμη ευθύνης, θα στηρίζει μεν κάθε τι σωστό που φέρνει η κυβέρνηση, αλλά πλέον θα κάνει και σκληρή αντιπολίτευση, συνεπής στην ιδεολογία της για ένα κράτος με χαμηλούς φορολογικούς δείκτες και περιορισμό δημόσιων δαπανών κι αντίθετη με την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης».

Τόνισε ιδιαίτερα ότι σε προβλήματα της Αρκαδίας είναι πρόθυμος και ελπίζει να συνεργαστεί αρμονικά με τους δύο άλλους βουλευτές του νομού, για το καλό του τόπου μας, όπως έκανε και στην πρώτη (επτάμηνη) κοινοβουλευτική του θητεία.
Ο Κώστας Βλάσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα προβλήματα που εμφανίζονται στην Αρκαδία στο χώρο της Υγείας – Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Κέντρα Υγείας κ.λ.π. – αναφέροντας χαρακτηριστικά την έλλειψη οδηγού (!) για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας. Σημείωσε, ακόμη, ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. εξασφάλισε πιστώσεις για 15.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο, που όμως δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αντί αυτών οι κ. κ. Τσίπρας, Καμένος και Κατρούγκαλος μεθόδευσαν την επιστροφή επίορκων υπαλλήλων με επιχείρημα το τεκμήριο αθωότητας. Τεκμήριο που ασφαλώς ισχύει και είναι σεβαστό, όχι όμως γι’ αυτούς που συλλαμβάνονται «με τη γίδα στον ώμο». Οι πολίτες, ασφαλώς, βγάζουν τα συμπεράσματά τους σιγά – σιγά για την Πρώτη και Δεύτερη φορά Αριστερά, για το «ηθικό πλεονέκτημά της», για την τακτική της και για τις τακτοποιήσεις ημετέρων.

vlasis-ert (2)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here