ΑρχικήΑΡΘΡΑΚώστας Βλάσης: «Μεγάλα προβλήματα στην Αρκαδία εμφανίζονται στο χώρο της Υγείας

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Κώστας Βλάσης: «Μεγάλα προβλήματα στην Αρκαδία εμφανίζονται στο χώρο της Υγείας

Στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ, με τους δημοσιογράφους Νίκο Αγγελίδη και Βασιλική Χαϊνά, ήταν καλεσμένος σήμερα ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης ρωτήθηκε και αναφέρθηκε στο θέμα της προσεχούς εκλογής προέδρου της Ν.Δ., χαρακτήρισε δημοκρατικό και θεμιτό το να υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες, δεν έκανε προγνωστικά για τον νικητή, επισημαίνοντας ότι προέχει η ενότητα της παράταξης.
Απαντώντας σε ερώτηση για το τι στάση θα κρατήσει η Ν.Δ. απέναντι στη νέα κυβέρνηση δήλωσε : «Η Νέα Δημοκρατία, ως σταθερή δύναμη ευθύνης, θα στηρίζει μεν κάθε τι σωστό που φέρνει η κυβέρνηση, αλλά πλέον θα κάνει και σκληρή αντιπολίτευση, συνεπής στην ιδεολογία της για ένα κράτος με χαμηλούς φορολογικούς δείκτες και περιορισμό δημόσιων δαπανών κι αντίθετη με την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης».

Τόνισε ιδιαίτερα ότι σε προβλήματα της Αρκαδίας είναι πρόθυμος και ελπίζει να συνεργαστεί αρμονικά με τους δύο άλλους βουλευτές του νομού, για το καλό του τόπου μας, όπως έκανε και στην πρώτη (επτάμηνη) κοινοβουλευτική του θητεία.
Ο Κώστας Βλάσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα προβλήματα που εμφανίζονται στην Αρκαδία στο χώρο της Υγείας – Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Κέντρα Υγείας κ.λ.π. – αναφέροντας χαρακτηριστικά την έλλειψη οδηγού (!) για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας. Σημείωσε, ακόμη, ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. εξασφάλισε πιστώσεις για 15.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο, που όμως δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αντί αυτών οι κ. κ. Τσίπρας, Καμένος και Κατρούγκαλος μεθόδευσαν την επιστροφή επίορκων υπαλλήλων με επιχείρημα το τεκμήριο αθωότητας. Τεκμήριο που ασφαλώς ισχύει και είναι σεβαστό, όχι όμως γι’ αυτούς που συλλαμβάνονται «με τη γίδα στον ώμο». Οι πολίτες, ασφαλώς, βγάζουν τα συμπεράσματά τους σιγά – σιγά για την Πρώτη και Δεύτερη φορά Αριστερά, για το «ηθικό πλεονέκτημά της», για την τακτική της και για τις τακτοποιήσεις ημετέρων.

vlasis-ert (2)

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img

Από τη Μπερτσιά έως τη Λυκόσουρα: Τα τρία έργα που ξεκινούν στην Αρκαδία (video)

Τρεις σημαντικές συμβάσεις για έργα που αφορούν την ενίσχυση των υποδομών και της οδικής...

Σύλληψη στη Μεγαλόπολη – 56χρονος είχε καταδικαστεί για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Χθες το πρωί, αστυνομικοί της Μεγαλόπολης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 56χρονου, ο οποίος αναζητούνταν...

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Κοτύλιο

Δείτε τις αφίσες με τις εκδηλώσεις στο Κοτύλιο Μεγαλόπολης

Στήριξη στους νέους της Μεγαλόπολης – Συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός σε νέους έως 29 ετών

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Αναπτυξιακή Αρκαδία υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση προγράμματος...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img