Κώστας Βλάσης: Η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ

0
192

Ομαδικά, μαζικά, έσπευσαν οι οπαδοί της ιστορικής και πάντα δημοκρατικής παράταξής μας και κατέθεσαν την κρίση και την ψήφο τους για το ποιος πρέπει να ηγηθεί αυτής. Τετρακόσιες χιλιάδες (400.000) άνθρωποι στήθηκαν υπομονετικά στις κάλπες, σε όλη τη χώρα, και με τη στάση τους και την επιλογή τους βροντοφώναξαν προς κάθε κατεύθυνση, προς κάθε πλευρά της Νέας Δημοκρατίας:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ είναι αυτά που ζητούν από τη μεγάλη, ευρωπαϊκή και πραγματικά προοδευτική παράταξή μας οι καιροί και η κοινωνία.

Αντίπαλός μας είναι μόνον η ανύπαρκτη ή αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι τα ξεδιάντροπα ψεύδη των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου, είναι τα προβλήματα της χώρας.

Η ενεργοποίηση και «παρουσία» των απλών πολιτών κατά χιλιάδες στην κυριακάτικη διαδικασία αποδεικνύει ότι ο κ. Τσίπρας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ της πολιτικής ζωής, ότι σύντομα, ενωμένη και ισχυρή κάτω από την καινούργια ηγεσία, η Νέα Δημοκρατία θα αναλάβει και πάλι να οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη και στην πρόοδο, να την βγάλει από το τέλμα, όπου τη βυθίζει όλο και περισσότερο η πολιτική των capital controls και της διγλωσσίας.
Δελτίο Τύπου
Κώστας Βλάσης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here