Κύριε Βλάση δεν είναι καλά τα νέα για την Μεγαλόπολη και έχετε μεγάλη ευθύνη για αυτό

1
1938

Δημοσιεύσαμε χθες στο Καφενείο Μεγαλόπολης το δελτίο τύπου του βουλευτή Αρκαδίας και υφυπ. Εξωτερικών κ. Βλάση με τίτλο: Πολύ καλά τα νέα για τη Μεγαλόπολη!

Στο συγκεκριμένο δελτίο ο κ. Βλάσης πανηγυρίζει γιατί θα είναι αυξημένα τα ποσοστά στις κρατικές ενισχύσεις επιχειρήσεων στις περιοχές σε Δίκαιη Μετάβαση.
Γράφει λοιπόν ο κ. Βλάσης:
“Συγκεκριμένα για τη Μεγαλόπολη οι ενισχύσεις από 35% για τις μεγάλες επιχειρήσεις, 45% για τις μεσαίες και 55% για τις μικρές που ισχύουν σήμερα, διαμορφώνονται σε 50%, 60% και 70% αντίστοιχα”

Αυτά τα λέει ο κ. Βλάσης και παρόμοια έτρεξαν να πουν και άλλοι για να δείξουν ότι τάχα μου ενδιαφέρονται για την Μεγαλόπολη.

Μόνο που η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή. Δυστυχώς οι περιοχές που θα δικαιούνται τα μεγαλύτερα ποσοστά θα είναι εκτός από την Μεγαλόπολη και ο Δήμος Τρίπολης και ο Δήμος Γορτυνίας και ο Δήμος Οιχαλίας. Και αυτό , μόνο καλά νέα δεν είναι για την Μεγαλόπολη! Και αυτό γίνεται επειδή ο κ. Βλάσης και η Κυβέρνηση του θάβουν κυριολεκτικά την Μεγαλόπολη , αφού ανακάλυψαν ότι επηρεάζονται και όμοροι δήμοι από το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της Μεγαλόπολης.
Και ειδικά ο κ. Βλάσης έδρασε αρκετά υπέρ αυτής της αρνητικής εξέλιξης αφού τον ενδιαφέρουν οι ψήφοι της Τρίπολης.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι ο κ. Βλάσης δεν ντρέπεται καθόλου και αντί να ζητήσει συγνώμη από την Μεγαλόπολη για τις πράξεις του, έρχεται να μας “ταΐσει σανό” και σαν “σύγχρονος Μαυρογιαλούρος” προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι πολύ καλά τα νέα για την Μεγαλόπολη! Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις έναν νέο πολιτικό να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο και να έχει σαν σημαία του την λογική “κατόπιν δικών μου ενεργειών”!!!

Αν είχατε λίγη ντροπή και λίγη τσίπα κ. Βλάση δεν θα μας περνάγατε για χαζούς. Δεν θα βγάζατε τέτοια δελτία τύπου. Αλλά τα κάνετε όλα αυτά γιατί κανένας δεν σας τολμάει να σας μιλήσει. Γιατί δεν βγαίνει κανένας από την Μεγαλόπολη να σας ενοχλήσει, το αντίθετο μάλιστα, σας χειροκροτούν και σας πλέκουν το εγκώμιο όποτε έρχεστε.

Κύριε Βλάση δεν είναι καλά τα νέα για την Μεγαλόπολη και έχετε μεγάλη ευθύνη για αυτό, δυστυχώς για εσάς υπάρχουν αρκετοί Μεγαλοπολίτες που δεν χάσαμε ακόμα την λογική μας και ενοχλούμαστε από την συμπεριφορά σας και δε δεχόμαστε να μας κοροϊδεύετε τόσο απροκάλυπτα.

Αλεβίζος Παναγιώτης

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τωρα που ιδιωτικοποιηθηκε η ΔΕΗ θα βρουν κάποιο παραμύθι για να την κρατήσουν ανοιχτή, ας βλάπτει το περιβαλλον.
    Ο ιδιώτης κανει κουμαντο σε Βουλη και Ε.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here